herhangi bi ayar yapılmadı hocam kullandıkları ips kalitesiz gibiNasıl bir bulaniklik? Herhangi bir keskinlik veya cozunurluk gibi ayari değiştirmiş olabilir misiniz? Fotograf atarsaniz sorunu daha iyi anlariz.
Mesela bu hocam görüntü bulanık ya benim eski TN monitör bile daha netti video film izleyemiyorum keyfim kaçıyor.
Herhangi bir ayar yapılmadı hocam kullandıkları IPS kalitesiz gibi.
hocam hemen hemen tüm videolarda bir bulanıklık varVideo kalitesi yukleyiciden kaynakli kalitesiz olabilir, videodaki simgelere bakilirsa cok bir bulaniklik yok gibi. Ekranin fotografini ceker misiniz? Ekran goruntusunden panelinizi nasıl goreyim?
ekranın fotoğrafı derken anlamadımVideo kalitesi yukleyiciden kaynakli kalitesiz olabilir, videodaki simgelere bakilirsa cok bir bulaniklik yok gibi. Ekranin fotografini ceker misiniz? Ekran goruntusunden panelinizi nasıl goreyim?
bi türlü sevemedim şu laptop panellerini hocamVideo kalitesi yukleyiciden kaynakli kalitesiz olabilir, videodaki simgelere bakilirsa cok bir bulaniklik yok gibi. Ekranin fotografini ceker misiniz? Ekran goruntusunden panelinizi nasıl goreyim?
Hocam hemen hemen tüm videolarda bir bulanıklık var.
Ekranın fotoğrafı derken anlamadım.
Hocam nasıl diyeyim görüntü böyle tırtıklı gibi.
Normal ekranımda sorun yok gibi resim veya video açınca oluyor
Kullandıkları IPS kalitesiz hocam %100 eminim görüntü çamur gibikeskinleştirme falan işe yaramıyor
Wolfteam kac yillik oyun, ayrica videodan ekran goruntusu atmayin. Bozuk olan şey video ayarlariysa sorun kaynagi anlasilmaz. Gece oldugundan cok parlama yapmis, sabah 4K bir resim acip fotograf cekin. Ayni cumleleri 3 kez kurdum, daha fazla detay vermezseniz maalesef yardimci olamam.
Ekranda sorun yok ve resim-videoda boyle oluyorsa sorunun panelle alakasi nedir? Oyun acinca goruntu nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.