Arkadaşım zaten Windows 7 ile Windows 10'un sistem gereksinimi aynı.Windows 8.1 gayet uygun Windows 10 üzebilir seni biraz.
Arkadaşım zaten Windows 7 ile Windows 10'un sistem gereksinimi aynı. İnternetten bakabilirsin.Windows 10 aşırı bir şekilde kasar, 2 GB RAM aşırı az, Windows 7 kurmanızı öneririm, ne kadar desteği bitmiş olsada laptobunuzu 2 ay içinde bozmak istemeyiz.
HDD ise 3 dakikada açılır Windows 10, bence Windows 10 hiç denemeyin.
ben pc me sdd ve ram taktırdım bugün 6 gb ram sdd 220 gb windows 10kurdum fişek gibi çalışıyorWindows 10 aşırı bir şekilde kasar, 2 GB RAM aşırı az, Windows 7 kurmanızı öneririm, ne kadar desteği bitmiş olsada laptobunuzu 2 ay içinde bozmak istemeyiz.
Ben PC me SSD ve RAM taktırdım bugün 6 GB RAM SSD 220 GB Windows 10kurdum fişek gibi çalışıyorWindows 10 aşırı bir şekilde kasar, 2 GB RAM aşırı az, Windows 7 kurmanızı öneririm, ne kadar desteği bitmiş olsada laptobunuzu 2 ay içinde bozmak istemeyiz.
İyi olmuş. PC'niz artık uçuyordur. Sizi bir 5 sene daha götürür o. Bir de PC'nin tam marka modelini söyleyebilir misiniz? Özelliklerine bakacağım.Bir de PC'im 32 Bit
Ben PC me SSD ve RAM taktırdım bugün 6 GB RAM SSD 220 GB Windows 10kurdum fişek gibi çalışıyor
ben pc me sdd ve ram taktırdım bugün 6 gb ram sdd 220 gb windows 10kurdum fişek gibi çalışıyor
Ben PC me SSD ve RAM taktırdım bugün 6 GB RAM SSD 220 GB Windows 10kurdum fişek gibi çalışıyor
İyi olmuş. PC'niz artık uçuyordur. Sizi bir 5 sene daha götürür o. Bir de PC'nin tam marka modelini söyleyebilir misiniz? Özelliklerine bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.