Acer Extensa 5635z BIOS güncellerken mavi ekran hatası

onurcosgun

Megapat
Makaleler
3
Bilgisayar: Acer extensa 5635z

Arkadaşlar abimin bilgisayarına Windows 8.1 kurdum. Güncel BIOS dosyasını sitesinden indirdim. Windows üzerinden yazmaya başladı BIOS u ve Windows bir anda mavi ekran verdi kapandı. Şu an sistem açılmıyor BIOS ekranı falan gelmiyor simsiyah ekran. BIOS pilini söktüm bataryayı çıkardım ama sonuç alamadım. 2010 yılında bir kişinin daha başına gelmiş. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bana verdikleri adres bu ;

İstanbul - Avrupa

• Onarım Merkezi: Cemal Sahir Sk, Polat Mecidiyeköy İş Merkezi, No: 29/17, 34394, Mecidiyeköy -Istanbul

Ben de Acer Aspire 5750G'yi Anadolu Yakası'ndaki Yenisahra'ya yolladım ama yani şaka falan değil çok kötü. Laptop'un harddiski yandı. Yolladık, değişip geldi. Laptop'ta i5 var, sanki Pentium olmuş gibi oldu. Ondan sonra (anakart, RAM, Windows) sürekli yanıyor ve yolluyordum. Şükür paramı geri aldım ama forumda da araştırabilirsin. Acer laptop'u servise gönderip de daha iyi oldu diyen yok. Zaten laptop servise gitmişse sen ondan daha fazla bir şey bekleme. Her laptop için geçerli. Sadece Acer değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bilgisayar öldü neredeyse. Yapılırsa kullanılacak, olmazsa yapılcak bir şey yok. Bir şansımızı deneyelim bakalım.

Diğer bilgisayarım Lenovo. Servise verdim, harddisk sorunu yüzünden 57 günde değişim formu ile geri geldi. Değişim formundaki bilgilerin hepsini yanliş doldurmuşlar. 15 gündür de yeni değişim formu bekliyorum. Adamı hasta eder bu servisler.

Şu an maalesef iade edemiyorum cihaz bana teslim edildiği için. Lanet olsun öyle servise.

Ürün kutusunda duruyor. Servis değişim kararı verdi ve bana değişim formu ile geri yolladı fakat değişim formundaki bilgileri yanlış doldurdukları için değişim veya iade yapamadım. Yeni değişim formu göndermelerini bekliyorum. Lenovo Ideapad Y570 modeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…