Çözüldü Acer Extensia EX215 54 laptopta "Hotkey" modu nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gwaihir

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam. Acer Extensia EX215 54 markalı laptop aldım. Windows 11 versiyonunu yükledikten sonra kısayolları denedim fakat tuş atamalarında bir sıkıntı var sanırsam. Alt+F4 yaptığım zaman var olan uygulama kapanmıyor. F4 tuşunda parlaklık simgesi olduğu için parlaklığı açıyor. FN+alt+F4 yaptığım zaman ancak uygulamayı kapatıyor bunu değiştirme imkanımız var mı?

Çözüm
BIOS'ta hotkey tuşu ayarı olması gerekli. Bendeki HP içinde ilk başta dediğiniz gibiydi ve BIOS'tan hotkey ayarını açtım. Şu an tek basışta kısa yol tuşları aktif oluyor FN ile basınca F tuşları devreye gidiyor.

Bu konudaki Acer sahipleri aynı şekilde BIOS'tan yapmış;

BIOS'ta hotkey tuşu ayarı olması gerekli. Bendeki HP içinde ilk başta dediğiniz gibiydi ve BIOS'tan hotkey ayarını açtım. Şu an tek basışta kısa yol tuşları aktif oluyor FN ile basınca F tuşları devreye gidiyor.

Çözüm

Hocam çok teşekkür ederim çözüldü konuyu sonlandırabiliriz. Elinize sağlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı