Acer F5-573G vs Casper F600

Kadıköy mağazası var. Yalnızca şu anda ürün stokta yok, birkaç gün beklersen yine stoğa girecektir. Mağazaya gidince babayı ikna etmek daha kolay olur. Belli mi olur belki daha iyisine bile ikna edersin. :)

Evet hocam Tekirdağ tarafındayım.
Anladığım kadarıyla internet alışverişi konusunda sıkıntı var. Benim ısrarla 1050'li al deme sebebim oyun oynamayı seviyorsan aradaki fiyat farkı ile çok fazla performans artışı elde edebilecek olman. Örneğin: battlefield 1 oyununda 1080p'de ultrada gtx1050 ortalama 44fps verirken, gt940mx'te bu değer 14fps. Bir şekilde aileyi ikna edip internetten alırsan farka değecek :)

Anladığım kadarıyla internet alışverişi konusunda sıkıntı var. Benim ısrarla 1050'li al deme sebebim oyun oynamayı seviyorsan aradaki fiyat farkı ile çok fazla performans artışı elde edebilecek olman. Örneğin: battlefield 1 oyununda 1080p'de ultrada gtx1050 ortalama 44fps verirken, gt940mx'te bu değer 14fps. Bir şekilde aileyi ikna edip internetten alırsan farka değecek :)

Hocam 1050 tabikide daha performanslı fakat malesef çok denedim ailemi ikna etmeyi ama olmadı.

Hocam bu iki bilgisayardan hangisi peki daha iyi sizce birininki 4 gb ekran kartı var birinde i7 işlemci var karasız kaldım

4 sene önce aldığım laptopta 4gb gt730m var. O zaman çok iyi falan diye düşünüyordum. Ama kart 4gb ram kullanacak kadar kuvvetli değil zaten. İşlemcisi iyi olanı tercih et bence. Bir de şöyle bir model var. ACER E5-774G CORE İ5 7200U 2.5GHZ-6GB-1TB+128GB SSD-17.3"-GTX950M 2GB-W10 Vatan'da. Mağazada olduğu için buna ikna edersin belki. En azından bu bile epeyce daha performanslı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı