Acer GT540M Değişimi

Haklısın kardeş peki şöyle sorayım: pes ve fifa 14 crysis gibi oyunları yüksek ayarda oynatacak daha doğrusu kasmadan oynatacak hesaplı bulabileceğim bir ekran kartı tavsiyen var mı ?

Haklısın kardeş peki şöyle sorayım pes ve fifa 14 crysis gibi oyunları yüksek ayarda oynatacak daha doğrusu kasmadan oynatacak hesaplı bulabileceğim bir ekran kartı tavsiyen var mı ?
Hiçbir fikrim yok maalesef, fikir versem bile bulabileceğinden şüpheliyim, ebay gibi sitelere bakman gerek Türkiye de aradığını bulabileceğini zannetmiyorum.

Laptop ekran kart
Böyle bir site buldum, burayı arayıp bilgisayarınızın marka ve modelini verirseniz en fazla yükseltebileceğiniz ekran kartını öğrenirsiniz. (öyle yazıyor en azından sitesinde)

Arkadaşlar merhaba benim Acer marka intel core i5 2430 2.4 ghz işlemcili 4 GB RAM'li nvıdıa geforce GT540M 1 GB'lık ekran kartı olan bi dizüstü bilgisayarım var ama bu ekran kartıyla fifa 13 gta 4 gbı oyunları yuksek kalıtede oynayamıyorum. Hatta normal kalıtede bıle takılmalar oluyor. Bu yuzden ekran kartı almaya karar verdim pes 14 fıfa 14 crysis gbı oyunları yuksek kalitede oynatabılecek 300 lıra cıvarında sistemimin kaldırabiliceği bi ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence senin bilgisayarında sorun var. Ben GT540M ile FIFA 14, 1920x1080, Ultra, 2X AA ile 60 FPS sabit oynuyorum.

Ne gibi bir sorun olabilir acaba? Bilgisayara 6 aydır format attırmıyorum , bir yılı geçkindir hiç içini temizletmedim toz vb. birde termal macun sürsem işe yarar mı çok ısınıyor çünkü belki de bu yüzden zorlanıyor olabilir mi sende açıyormuş çünkü. Saol revoland siteye bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı