Acer Helios Neo 16 (4070) nasıldır?

13700HX güçlü bir işlemci boştayken bile 1700-1800 devirlerde dönmeye devam ediyor fanlar, daha da aşağı düşmüyorlar. GPU fanı bende de dediğiniz gibi ses yapıyor, düşünmemeye çalışıyorum ben. Daha başarılı olamadım ama .

Ben coil whine olduğunu en net Age of Empires 4 ile fark ettim. Eğer bu oyun varsa deneyin derim. Dikey eşitleme kapalı ve açık 60FPS olarak karşılaştırın çok net belli oluyor.

İlginç ve aslında saçma bir durum. Belli bir seviyeye kadar fanı kapatmalı ve ısınmaya başladıktan sonra çalışmaya devam etmeli. Aynı dönüş hızında hırıltılı çalışan fan beni deli ediyor özellikle. Coil whine sesini dediğim gibi klavye'yi kapatınca ve bazı profiller de görüyorum. Çok dengesiz, bir yapıyor bir yapmıyor. İade etsem mi, etmesem mi çok kararsız kaldım açıkçası. Hepsiburada'da açılmış ürünü alır mı, beni ne kadar oyalar bilmiyorum.

Ayrıca Technopat'ın özel mesaj sistemi yok sanırım, müsaitseniz özelden de birkaç bir şey sormak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…