Acer JV51_HR BIOS sürümü nasıl güncellenir?

Makaleler
1
RAM
6
SSD veya HDD modeli
250-250 (500GB) HDD
Ekran kartı
GT 540M 2GB
Anakart
Acer JV51_HR
İşlemci
i5-2430M 2.40GHz
Başlıktan da anlayacağınız üzere BIOS sürümüm güncel mi onu merak ediyorum. Bütün bilgiler aşağıda mevcut.
Dipnot: Şu anki BIOS sürümüm v1.13.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak laptop modeliniz nedir? Laptopun anakart modelini vermissiniz, bu anakart modelini kullanip birkac tane Acer laptopu var.

aynı laptoptan bende de var güncelleme aradım ama bulamadım pek 2012 den kalma bios u var
model : Acer Aspire 5755G anakart modeli zaten başlıkta yazıyor

Tam olarak laptop modeliniz nedir? Laptopun anakart modelini vermissiniz, bu anakart modelini kullanip birkac tane Acer laptopu var.

Anakart modeli zaten o? Laptop modelim Acer Aspire 5755G

Aynı laptoptan bende de var güncelleme aradım ama bulamadım pek 2012'den kalma BIOS'u var.
Model: Acer Aspire 5755G anakart modeli zaten başlıkta yazıyor.

Anladım teşekkürler, peki Valorant da bir sıkıntı yaşıyorum sende de var mı? Tam ekran olmuyor oyun ve düşük FPS almamı sağlıyor.

Anakart modeli zaten o? Laptop modelim Acer Aspire 5755G

Anladım teşekkürler, peki Valorant da bir sıkıntı yaşıyorum sende de var mı? Tam ekran olmuyor oyun ve düşük FPS almamı sağlıyor.
oyun oynamıyorum ben. Tasarıma amaçlı daha çok kullanıyorum wot oynuyordum bi ara ama artık kaldırmıyor bende bıraktım 2 sene oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı