Acer KA222Q 21.5 nasıldır?

Bütçeyi biraz aşarsan renkleri kaliteli ViewSonic XG2405-2 Monitör bunu öneririm. Araştırabilirsin.

Aşamazsan Lenovo G24-20 Monitör birkaç aydır epey ilgli görüyor.

Siyahları dolgun ve renkleri kaliteli AOC 24G2SAE/BK Monitör bu monitör var. Fakat VA panel. Ghosting ihtimali var.

2K monitör var Lenovo ThinkVision S24q-10 Monitör Oyunculuk alanı için değil.

Zorunda olmadıkça 75Hz tavsiye etmiyorum.
Hocam şu 2k monitör kafama takıldı ben oyun oynacağım ve RTX 3050'de oynayacağım 2k sanki fazla gelir gibi değil mi?

Hocam şu 2K monitör kafama takıldı ben oyun oynayacağım ve RTX 3050'de oynayacağım 2K sanki fazla gelir gibi değil mi?

3050 için evet 2K olmaz. Olur ama tatmin etmez çoğu oyunda. Günlük kullanım için daha uygun olur.
Bütçe artmıyorsa gösterdiklerimin dışına çıkma.

Çöp. Tartışmasız diyorum çöp. Büyük çöp poşetine koysan yer bile kaplamaz.
Kısaca uzak dur. Fason markalardan uzak dur. Üç gün sonra foruma konu açıyorlar sonra.

Önerdiğim AOC bundan daha üstün. Gereksiz bir seçim olur. Bütçene oranla en iyilerini önerdim. Pek alternatif bulunmuyor. Yine dikkatini çekenleri paylaş. Yorumlarım ama sanmıyorum VA panelde önerdiğim AOC üstü yok. Bütçeni aşıyor.

Önerdiğim AOC bundan daha üstün. Gereksiz bir seçim olur. Bütçene oranla en iyilerini önerdim. Pek alternatif bulunmuyor. Yine dikkatini çekenleri paylaş. Yorumlarım ama sanmıyorum VA panelde önerdiğim AOC üstü yok. Bütçeni aşıyor.
Nerde hocam bir daha atar mısınız. Taksit seçeneği olduğu sürece esnetebilirim bütçeyi ancak 3300 civarı en fazla.

Nerede hocam bir daha atar mısınız? Taksit seçeneği olduğu sürece esnetebilirim bütçeyi ancak 3300 civarı en fazla.

Bu mesajımda önermişim bakın. Amazon'da 3.350TL. Daha da altı olmaz. AOC 24G2SAE/BK Monitör
Genelde VA panel dahi önermiyorum. Ghosting göz yoruyor diye şikayet etmeni istemem. Fakat bütçe yüzünden el mahkum VA panele.

Bütçeyi biraz aşarsan renkleri kaliteli ViewSonic XG2405-2 Monitör bunu öneririm. Araştırabilirsin.

Aşamazsan Lenovo G24-20 Monitör birkaç aydır epey ilgli görüyor.

Siyahları dolgun ve renkleri kaliteli AOC 24G2SAE/BK Monitör bu monitör var. Fakat VA panel. Ghosting ihtimali var.

2K monitör var Lenovo ThinkVision S24q-10 Monitör Oyunculuk alanı için değil.

Zorunda olmadıkça 75Hz tavsiye etmiyorum.

Bu mesajımda önermişim bakın. Amazon'da 3.350TL. Daha da altı olmaz. AOC 24G2SAE/BK Monitör
Genelde VA panel dahi önermiyorum. Ghosting göz yoruyor diye şikayet etmeni istemem. Fakat bütçe yüzünden el mahkum VA panele.
Hocam güzel duruyor ancak VA panel işte sıkıntı çıkartır mı sizce uzun süre kullanmayı planlıyorum. Şu attığınız lenovoya da bakacağım bir.

Hocam güzel duruyor ancak VA panel işte sıkıntı çıkartır mı sizce uzun süre kullanmayı planlıyorum. Şu attığınız Lenovo'ya da bakacağım bir.

Ben VA panel uzun süreli kullanmadım. Kısa süreli kullanıma zor tahammül ediyorum. Alışık insanlar var. Ben TN panelden IPS'e geçiş yaptım. Bu yüzden görüntü hep net oldu hayatımda.
IPS olarak alabiliyorsan en düşük şu an Lenovo var. Üzmez. İşini görecektir. Forumda konuları mevcut. Alanlar yorum ve inceleme yaptılar.

AOC önerme sebebim renk kalitesi ve panel kalitesi çok iyi. Panda ve Boe paneller dünya çapında kullanılan paneller. Hiç yoktan açığı kapatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı