SapkaliPikacu
Kilopat
KA242Ybi monitörü önermediniz, neden? tercih edebileceğim alternatif olmaz mı?Acer olanı almanı tavsiye ederim. IPS panel gerçekten çok farkediyor.
Hocam nedense 22MK400H-B için önyargımı var yoksa ben mi sadece o yorumlara denk geldim bilmiyorum.Tn panel aşağıdan yukarıdan veya sağdan soldan siyah gözükür.Ips ise heryerden aynı gözükür.Bende lg olan var şuan bir sıkıntı yok.
Yanlış okudunuz dikkatli okuyun.KA242Ybi monitörü önermediniz, neden? tercih edebileceğim alternatif olmaz mı?
Bana önerebileceğiniz monitör var mı?
1 haftadır falan kullanıyorum 1ms modunu denemedim ama 3ms(2 ms olabilir) rahat çalışıyor.Büyüklük konusunda fazla uzun değil.Bu arada windowstan 75 hz yapmazsanız 60 hz çalışır.Hocam nedense 22MK400H-B için önyargımı var yoksa ben mi sadece o yorumlara denk geldim bilmiyorum.
Bana önerebileceğiniz monitör var mı?
22MK400H nasıldır deneyiminizi söyleyebilir misiniz?
Çok pardon göz yanılması oldu sanırsam.Yanlış okudunuz dikkatli okuyun.
Hocam ürün 75HZ olarak satılıyor sadece bu oyun içi bir değer mi?1 haftadır falan kullanıyorum 1ms modunu denemedim ama 3ms(2 ms olabilir) rahat çalışıyor.Büyüklük konusunda fazla uzun değil.Bu arada windowstan 75 hz yapmazsanız 60 hz çalışır.
İstanbul içi elden alabileceğim bir mağazadan öneriniz var mı?VA panel alırsanız daha iyi olur, giriş seviyesi IPS monitörlerde, backlight bleed, IPS bleed, ışık sızması bunlar çok yaygın.
Hocam Philips olan model tercih edilir mi?, alınır mı?VA panel alırsanız daha iyi olur, giriş seviyesi IPS monitörlerde, backlight bleed, IPS bleed, ışık sızması bunlar çok yaygın.