Acer KG241QS VRB ayarı

lasthope

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2018
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vrb ayarı tam olarak nedir sanırsam MS ile alakalı ama normal ve Extreme seçenekleri var. CS:GO için aldım monitörü sitesin de 1 ms gözüküyor ama kutusunda veya görseller de üstünde overclock to 0.5 ms yazıyor. Extreme yapınca 0.5 ms normal modda ise 1 ms falan mı oluyor yardımcı olur musunuz? Extreme alınca parlaklık çok düşüyor normale alınca bir tık düşüyor. Bunun bir çözümü falan var mı?
 
Vrb ayarı tam olarak nedir sanırsam ms ile alakalı ama normal ve Extreme seçenekleri var. CS:GO için aldım monitörü sitesin de 1 ms gözüküyor ama kutusunda veya görseller de üstünde overclock to 0.5 ms yazıyor. Extreme yapınca 0.5 ms normal modda ise 1 ms falan mı oluyor yardımcı olur musunuz? Extreme alınca parlaklık çok düşüyor normale alınca bir tık düşüyor. Bunun bir çözümü falan var mı?

Extrem en yüksek neyse onu yapınız her modelde parlaklık düşer konstrat ayarlama varsa yükselterek monitörü canlandırabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı