Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 16GB 512GB SSD GTX1650Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu ürünü almak istiyorum ama ilk defa dizüstü bilgisayar kullanacağım ve ilk defa Acer alacağım bütçe maksimum bu civarda mantıklı mı almak bir de aldıktan sonra.
Seagate 1TB 2.5" 5400RPM 128MB Cache Sabit Disk ST1000VT001 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bunu alacağım, serviste taktırabiliyoruz mu? Sonradan taktırmak nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim.
Intel olan seçenek çok ısınıyor. Acer Nitro sense Intel olanlarda işlemciyi soğutamıyor. AMD alırsanız daha az ısınacaktır.
Ayrıca içinde HDD taktırmak için aparat var. Bu da Acer'in bir hediyesi. Elbette Acer güvenilir bir markadır. Her şeyi ile ilgilenirler.
Intel olan seçenek çok ısınıyor. Acer Nitro sense Intel olanlarda işlemciyi soğutamıyor. AMD alırsanız daha az ısınacaktır.
Ayrıca içinde HDD taktırmak için aparat var. Bu da Acer' in bir hediyesi. Elbette Acer güvenilir bir markadır. Her şeyi ile ilgilenirler.
Dostum şu an biraz araştırdım ve bu laptopta ( Acer Nitro 5 genellemesi yapmıyorum ) Nitro sense kuramayanlar var açıkçası. Eğer bir şeyler öğrenirsem yazarım.
@Wakuba Intel çok ısınıyor demişsin. Intel soğutmayı 10.Nesil laptop işlemcilerinde güçlendirdi. ASUS, sıvı-metal termal macun gibi çözümlerle sıcaklığı gözle görülür bir şekilde düşürüyor. NitroSense kuramayanlar var ama kurması çok kolay.
Ayrıca içinde HDD taktırmak için aparat var. Bu da Acer'in bir hediyesi. Elbette Acer güvenilir bir markadır. Her şeyi ile ilgilenirler.
Ben Acer kullanıyorum yaklaşık 7 yıllık gaming laptop i54210(Haswell) kullanıyor ısınma problem 2020 de başladı bu kadar eski ve teşhir olmasına rağmen hala sorunsuz sadece geçen ay klavye kablosu değişti ve ssd takdırdım biraz geç açılıyordu 2014 model ve The Crew 2 yi ultra ayarda oynatıyor gtx860m kullanıyor olmasına rağmen ,2. bilgisayarım da Acer onu yeni aldım sorunsuz