Herkese iyi günler. Öğrenciyim ders, film, müzik, slayt gibi işlemler için birazda düşük seviyedeki GTA4, ETS 2 gibi oyunları oynamak için bir laptop arayışı içerisindeyim HP laptop aldım 2 ay önce arızalı çıktı 2 aylık çabanın sonunda para iademi geri aldım ve HP'ye bir daha bulaşmak istemiyorum. Araştırmalarımda ise özelliği diğerlerinden iyi olan ve fiyatı da bir o kadar mudaillerine göre uygunlu olan Acer laptoplarla karşılaştım kimisi servisi ilgisiz diğeri çabuk bozuluyor bir başkası ısınıyor gibi yorumlarını gördüm. Deneyim yaşamış arkadaşlar bilgi verirse bende zaman kaybetmeden bir tane Acer laptop almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
7 Yıllık Acer V3-571G laptop sahibiyiz. Bilgisayar bu zamana kadar hiçbir sorun çıkarmadı tabii zamanın bilgisayarıydı şimdi ekran kartı kötü diyebilirsiniz. Bilgisayarın içini defalarca açarak biz bozduk sanırım RAM slotuna statik elektrik verdik orası arızalıydı Flex kabloyuda kendimiz yeniledik. Neyse detaya gerek yok Acer marka iyidir öneririm.
7 Yıllık Acer V3-571G laptop sahibiyiz. Bilgisayar bu zamana kadar hiçbir sorun çıkarmadı tabii zamanın bilgisayarıydı şimdi ekran kartı kötü diyebilirsiniz. Bilgisayarın içini defalarca açarak biz bozduk sanırım RAM slotuna statik elektrik verdik orası arızalıydı Flex kabloyuda kendimiz yeniledik. Neyse detaya gerek yok Acer marka iyidir öneririm.