Acer laptop alınır mı?

mutluay02

Decapat
Herkese iyi günler. Öğrenciyim ders, film, müzik, slayt gibi işlemler için birazda düşük seviyedeki GTA4, ETS 2 gibi oyunları oynamak için bir laptop arayışı içerisindeyim HP laptop aldım 2 ay önce arızalı çıktı 2 aylık çabanın sonunda para iademi geri aldım ve HP'ye bir daha bulaşmak istemiyorum. Araştırmalarımda ise özelliği diğerlerinden iyi olan ve fiyatı da bir o kadar mudaillerine göre uygunlu olan Acer laptoplarla karşılaştım kimisi servisi ilgisiz diğeri çabuk bozuluyor bir başkası ısınıyor gibi yorumlarını gördüm. Deneyim yaşamış arkadaşlar bilgi verirse bende zaman kaybetmeden bir tane Acer laptop almayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

7 Yıllık Acer V3-571G laptop sahibiyiz. Bilgisayar bu zamana kadar hiçbir sorun çıkarmadı tabii zamanın bilgisayarıydı şimdi ekran kartı kötü diyebilirsiniz. Bilgisayarın içini defalarca açarak biz bozduk sanırım RAM slotuna statik elektrik verdik orası arızalıydı Flex kabloyuda kendimiz yeniledik. Neyse detaya gerek yok Acer marka iyidir öneririm.

7 Yıllık Acer V3-571G laptop sahibiyiz. Bilgisayar bu zamana kadar hiçbir sorun çıkarmadı tabii zamanın bilgisayarıydı şimdi ekran kartı kötü diyebilirsiniz. Bilgisayarın içini defalarca açarak biz bozduk sanırım RAM slotuna statik elektrik verdik orası arızalıydı Flex kabloyuda kendimiz yeniledik. Neyse detaya gerek yok Acer marka iyidir öneririm.

Bu arada bilgisayarın özellikleri
-12 GB 1600MHz RAM.
-NVIDIA GeForce GT 730M 4 GB.
-i5 3. Nesil.
-1 TB HDD

Modelini yazabilir misin? Ayrıca servisi çok ilgileniyor. Laptopların bazılarında sorun çıkabiliyor ve onu ileriki modeller ile düzenliyorlar.

Bütçem 4300 TL ama söylediklerimi karşılayacağını umuyorum. Bütçeme uygun önerdiğiniz varsa onu da alabilirim ama aklımdaki ürün bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı