ArdaReyizzTR Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 RAM 8 Ekran kartı RTX 4050 Anakart NİTRO ANV15-51 İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13420H 2.10 GHz Laptop'da geçenlerde GTA 5'i oyununu açayım derken laptop mavi ekran verdi ve restart attı kendiliğinden. Minidump dosyalarına baktım bedaisy.sys bu hatayı aldım. Son düzenleme: 16 Şubat 2025
Laptop'da geçenlerde GTA 5'i oyununu açayım derken laptop mavi ekran verdi ve restart attı kendiliğinden. Minidump dosyalarına baktım bedaisy.sys bu hatayı aldım.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.067 Makaleler 1 Çözümler 566 16 Şubat 2025 #2 BattlEye anti cheat dolayısı ile mavi ekran almışsınız. Kaldırıp bir süre kullanın, hata verirse tekrar minidump dosyalarını atın inceleyelim. Artı 0 Eksi
BattlEye anti cheat dolayısı ile mavi ekran almışsınız. Kaldırıp bir süre kullanın, hata verirse tekrar minidump dosyalarını atın inceleyelim.
KS KS ArdaReyizzTR Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 GFYT dedi: BattlEye anti cheat dolayısı ile mavi ekran almışsınız. Kaldırıp bir süre kullanın, hata verirse tekrar minidump dosyalarını atın inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Bugün yeniden aynı hatayı aldım minidump klasörümü atıyorum bakarsanız sevinirim. minidump.7z drive.google.com Artı 0 Eksi
GFYT dedi: BattlEye anti cheat dolayısı ile mavi ekran almışsınız. Kaldırıp bir süre kullanın, hata verirse tekrar minidump dosyalarını atın inceleyelim. Genişletmek için tıkla... Bugün yeniden aynı hatayı aldım minidump klasörümü atıyorum bakarsanız sevinirim. minidump.7z drive.google.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.067 Makaleler 1 Çözümler 566 22 Mart 2025 #4 @ArdaReyizzTR BattlEye kaynaklı olduğunu söylemiştim. Kaldırır mısın bilgisayarından? Artı 0 Eksi
KS KS ArdaReyizzTR Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 GFYT dedi: @ArdaReyizzTR BattlEye kaynaklı olduğunu söylemiştim. Kaldırır mısın bilgisayarından? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda BattlEye programı yok baktım her yere gözükmüyor o yüzden silemedim. Bir de kendi sitesinden nasıl silinir diye bakmıştım komut yazarak silinmiştim ama gözükmüyor yani kısacası sistemde. Acaba oyunu mu silmem gerekir komple? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: @ArdaReyizzTR BattlEye kaynaklı olduğunu söylemiştim. Kaldırır mısın bilgisayarından? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda BattlEye programı yok baktım her yere gözükmüyor o yüzden silemedim. Bir de kendi sitesinden nasıl silinir diye bakmıştım komut yazarak silinmiştim ama gözükmüyor yani kısacası sistemde. Acaba oyunu mu silmem gerekir komple?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.067 Makaleler 1 Çözümler 566 23 Mart 2025 #6 @ArdaReyizzTR Olabilir hocam, donanımsal problem görünmüyor. Artı 0 Eksi