Merhaba oyun oynamasam bile sarjdan çıkarınca internettde bile gezsem 30 dakikada şarj bitiyor ama 30 dakika da da şarj doluyor neden böyle olduğunu anlamadım bugüne kadar hep şarjda kullandım ve nasıl bu sorunu çözerim.
Acer Nitro 5Cozemezsin, düşük pil gücüne alip parlaklığı kisarsan biraz daha uzun gider cihazin modeli?
Cozemezsin, düşük pil gücüne alip parlaklığı kisarsan biraz daha uzun gider cihazin modeli?
Ben Acer Nitro 5 AN515-54 modelini kullanıyorum, bu güne kadar çoğu zaman şarjda kullandım oyun oynadığım için, şu an oyun oynamadığım halinde Google ve Discord'da gezinirken 2 saatte bitiyor şarjı, ben cihaza sahip olalı 2 sene oldu. 2 senede kullanımımın büyük ölçüde şarjda oyun oynamakla geçtiği için muhtemelen bataryayı iyice sömürdüm. İlk aldığımda günlük kullanımda 6 saat şarja takılı olmadan vakit geçirdiğimi ve hala şarjın bitmediğini hatırlıyorum.Merhaba oyun oynamasam bile sarjdan çıkarınca internettde bile gezsem 30 dakikada şarj bitiyor ama 30 dakika da da şarj doluyor neden böyle olduğunu anlamadım bugüne kadar hep şarjda kullandım ve nasıl bu sorunu çözerim.
Ben Acer Nitro 5 AN515-54 modelini kullanıyorum, bu güne kadar çoğu zaman şarjda kullandım oyun oynadığım için, şu an oyun oynamadığım halinde Google ve Discord'da gezinirken 2 saatte bitiyor şarjı, ben cihaza sahip olalı 2 sene oldu. 2 senede kullanımımın büyük ölçüde şarjda oyun oynamakla geçtiği için muhtemelen bataryayı iyice sömürdüm. İlk aldığımda günlük kullanımda 6 saat şarja takılı olmadan vakit geçirdiğimi ve hala şarjın bitmediğini hatırlıyorum.
Sorun şarja takılı kullanmaktan kaynaklanıyor olabilir.
Hocam aynı model ben de alalı 3 yıl oldu PC neredeyse sürekli şarjda çünkü oyun oynuyorum.
Hocam aynı model ben de alalı 3 yıl oldu PC neredeyse sürekli şarjda çünkü oyun oynuyorum.
Acer laptoplarda nedense çok görülen bir sorun.
3 yıl oldu demişssiniz. Bataryanın ömrü bitmiş olabilir benim 7 yıllık HP laptop ta aynısını yapıyordu.
Muhtemelen problem bundan kaynaklanıyor fakat nasıl bir çözüm uygulanır bir bilgim yok, ben şarj olayını pek dert etmiyorum. Isınma problemi de var bu cihazın.Hocam aynı model ben de alalı 3 yıl oldu PC neredeyse sürekli şarjda çünkü oyun oynuyorum.
Muhtemelen problem bundan kaynaklanıyor fakat nasıl bir çözüm uygulanır bir bilgim yok, ben şarj olayını pek dert etmiyorum. Isınma problemi de var bu cihazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.