Acer Nitro 5 şarjı çok hızlı bitiyor

Oyun oynuyorsan dayanmaz video falan izlerken bile Max 3-4 saat gider.
Yok hocam video izlerkende aynı

Şarja bu kadar takıntılıysan Mac alsaydın. O cihazların hem o güç ve performansla hem de saatler boyu şarjsız sizi idare edeceğini düşünmüyorsunuz herhalde :)
Yok yav şarja o kadar takıntım yok. Anormal bir durum gibi geldi gözüme ondan sordum.

Oyun laptopu olarak fansız bir Mac almak duyduğum en saçma şey herhalde.

Oyun laptopu alıp da yüksek şarj performansı beklemek duyduğum en saçma şey herhalde. Şaka mısınız siz ya :D

Yok hocam video izlerkende aynı.

Yok yav şarja o kadar takıntım yok. Anormal bir durum gibi geldi gözüme ondan sordum.

Anormal bir durum yok dostum bütün laptoplarda böyle durumlar oluyor. Şarj süresini çok iyi istiyorsan ekran kartsız modellere veya Mac'lere yöneleceksin. RTX laptoplar bi bakıma iyi ekran kartlı laptop aldığında evet performansın çok iyi olacak ama maalesef "şarjsız kullanım" diye bir şeyi unutacaksın.

Oyun laptopu alıp da yüksek şarj performansı beklemek duyduğum en saçma şey herhalde. Şaka mısınız siz ya :D

Anormal bir durum yok dostum bütün laptoplarda böyle durumlar oluyor. Şarj süresini çok iyi istiyorsan ekran kartsız modellere veya Mac'lere yöneleceksin. RTX laptoplar bir bakıma iyi ekran kartlı laptop aldığında evet performansın çok iyi olacak ama maalesef "şarjsız kullanım" diye bir şeyi unutacaksın.

Yüksek şarj performansı beklemek? 40dk normal midir hocam benimde beklediğim şey 1 buçuk saat zaten. Lütfen anlamadan okumayı bırakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı