Laptopun altında yazıyor olması gerek.Acer Aspire marka dizüstümde CMD, DxDiag, sistembilgisi alanlarından baktığımda model olarak XXXX gözüküyor.
Acer Aspire marka dizüstümde CMD, DxDiag, sistembilgisi alanlarından baktığımda model olarak XXXX gözüküyor.
Teşekkür ederim. Bilgisayarın özelliklerinde NVME M2 PCle yazıyor. Kaçıncı nesil oldugunu nasıl ögreniriz üstadım.Kasanın altında model numarası, seri numarası ve SNID olması gerekli, model numarası yoksa seri numara ya da SNID ile öğrenebilirsin.
![]()
Acer SNID veya Seri Numaranızı bulma - Acer Community
Seri numaramı veya SNID'mi nasıl bulabilirim?Sisteminizin seri numarasını veya SNID kodunu nasıl alacağınız hakkında bilgi için aşağıdan ürün türünüzü seçin. Açılacak bir Windows ürününüz varsa, seri numarasını veya SNID'yi almak için Acer Sistem Bilgisi aracını kullanabilirsiniz. Defterlermasaüstü…community.acer.com
Evet buldum. Teşekkürler. SSD alıcam da dizüstü özelliklerine baktım. NVME M2 PCle yazıyor. Kaçıncı Gen olduğunu nerden öğrenebiliriz acaba.Laptopun altında yazıyor olması gerek.
Normal m2 ssd alın yeter hepsi uyar üst birşey almanıza gerek yok soket o kadar üst bişey değildir büyük ihtimal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.