Acer marka monitor nasıl garantiye verilir?

teknofan92

Decapat
Daha fazla  
Uzun süredir sorunsuz kullandığım Acer marka monitörde bugün ölü piksel olduğunu fark ettim. Garantisi hâlâ devam ediyor. Sorum şu: Garantiye nasıl yollarım?

Kutunun içerisinde garanti belgesi veya QR kod var mı?
Evet mevcut.

Garanti belgesinden çıkan numarayı hafta içi aradım, 9'dan 6'ya kadar çalışıyorlar, bu yüzden yarın erkenden arayacağım.

Garanti belgesinden çıkan numarayı hafta içi aradım, 9'dan 6'ya kadar çalışıyorlar, bu yüzden yarın erkenden arayacağım.

Son düzenleme:
Hocam aradınız mı?

Bugün çok yoğun olduğumdan dolayı arama zamanım olmadı. Yarın kesin arayacağım.

Hocam aradınız mı?
Evet bugün aradım ve kargo kodu verildi (Yurtiçi kargo) Ve ölü piksel sayısı 5'in altında ise değişim yapılmayacağı söylendi.

Evet bugün aradım ve kargo kodu verildi (Yurtiçi Kargo) ve ölü piksel sayısı 5'in altında ise değişim yapılmayacağı söylendi.

Bugün monitöru bezle silerken ölü pixelli bölgeye bastırınca ölü piksel kayboldu. Ölü pikselli hali şu şekilde gözüküyordu şimdi yok.

Evet bugün aradım ve kargo kodu verildi (Yurtiçi kargo) Ve ölü piksel sayısı 5'in altında ise değişim yapılmayacağı söylendi.

Bugün monitöru bezle silerken ölü pixelli bölgeye bastırınca ölü piksel kayboldu. Ölü pikselli hali şu şekilde gözüküyordu şimdi yok.

Resim boyutu technopatta desteklenmediğinden imgur'a upload ettim.

Son düzenleme:

Evet bugün aradım ve kargo kodu verildi (Yurtiçi Kargo) ve ölü piksel sayısı 5'in altında ise değişim yapılmayacağı söylendi.

Olabilir hocam bende de çok küçük çıkmıştı şu an yok herhalde oda silerken gitmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı