Acer marka servisi nasıldır?

Acer servisi önceden parça çalmış vs gibi durumlar söyleniyordu ama senden parçada calabilecegini sanmıyorum, tek kanal RAM'in var vs calabilecekleri bir durumda yok. Bir sorun yaşamadan geri gönderirler muhtemelen.

Dual channel olmadan aldığınız FPS normal. 12500 ile ben her şeyi en düşüğe çeksem 240FPS alırım ama siz tek kanalda göremezsiniz o değerleri.

Sağ olun hocam. PC gelir gelmez ilk işim 8 GB RAM alıp çift kanala geçmek olacak.

Hocam bizim eskiden bir laptop vardı Acer sürekli servise gitti en sonunda servis sorun görmedi farklı bir yere götürdük oda anca 3 ay idare etti söyleyeyim.

Hocam bizim eskiden bir laptop vardı Acer sürekli servise gitti en sonunda servis sorun görmedi farklı bir yere götürdük oda anca 3 ay idare etti söyleyeyim.

Hocam PC daha yeni ilk gonderişim Acer'e. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum zaten orada önce format falan atıyorlarmış galiba.

Peki bir sorun olur mu boşuna vermiş olsam bile merak ettiğimden soruyorum hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Model farklı olsa bile bakın çift kanal RAM en az 30 FPS fark ediyor.

Hocam MUX Switch açtınız mı? Bende de Acer Nitro 5'in 3060 ve i7 12700H modeli var aynı problemi ben de yaşıyordum. MUX Switch açınca düzeldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Model farklı olsa bile bakın çift kanal RAM en az 30 FPS fark ediyor.

Evet doğru hocam fakat yine de gördüğüm FPS'lerin muadillerine kıyasla bir hayli geride olduğunu gördüm o yüzden belki hatalı üründür diye gönderdim servise. Umarım eskisinden daha kötü olarak gelmez servisten.

MUX Switch'in ne olduğunu bilmiyorum hocam biraz açar mısınız?
Bu ayarın açık olması lazım.
Screenshot_3.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı