ACER markası nasıldır?

Valla hocam, bu zamana kadar kendim Nitro ve Predator ürünlerini kullandım, çok yakın arkadaşlarımdan da kullananlar var. Benim başım beladan kurtulamadı. Anakartları dandik. Yok RTX kart devre dışı hataları, yok lehim hataları, yok menteşe hataları derken iki Acer ürününü de iade etmek zorunda kaldım. Forumdan Tolga arkadaşımın başına da aynı lehim sorunu geldi ve o da iade etti.

Onun dışında ben markanın politikasını beğenmiyorum, madem oyun bilgisayarı yapıyorsun ve diğer firmalar ile rekabet etmek istiyorsun neden cihazların tek kanal RAM ile geliyor, neden Mux yok ve neden kullandığın GPU'lar tam güç değil?

Servis ise rezalet kim ne derse desin. Bu yüzden artık kimseye Acer önermiyorum.
 
Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. F/P üründür ama kalite beklemeyin. Tuşlar soyulur, ekran sararır, menteşe kırılır, soketler arızalanır, kasa çatlar vb. (Dizüstü için genelde uzun kullanım sorunlarıdır.) Şu ana kadar ciddi anlamda genel kronik sorunlu yani kullanılmasına engel bozulma anlamında bir ürün görmedim. Yazılımına filan girmiyorum bile.
 
Vallahi hocam, bu zamana kadar kendim Nitro ve Predator ürünlerini kullandım, çok yakın arkadaşlarımdan da kullananlar var. Benim başım beladan kurtulamadı. Anakartları dandik. Yok RTX kart devre dışı hataları, yok lehim hataları, yok menteşe hataları derken iki Acer ürününü de iade etmek zorunda kaldım. Forumdan Tolga arkadaşımın başına da aynı lehim sorunu geldi ve o da iade etti.

Onun dışında ben markanın politikasını beğenmiyorum, madem oyun bilgisayarı yapıyorsun ve diğer firmalar ile rekabet etmek istiyorsun neden cihazların tek kanal RAM ile geliyor, neden MUX yok ve neden kullandığın GPU'lar tam güç değil?

Servis ise rezalet kim ne derse desin. Bu yüzden artık kimseye Acer önermiyorum.

2022 modellerinde ekran kartı Max-P ve MUX var.
 

Geri
Yukarı