Acer mi ASUS mu?

erolsiyavus

Centipat
İki bilgisayar arasında kaldım. Biri Acer biri ASUS. Aralarındaki tek fark ekran kartı. Acer laptopta Vega 8 (2 GB), ASUS'da MX230 (2 GB) ekran kartı var. Linkleri de bırakıyorum. Sizce hangisini almalıyım?(Laptop alma amacım dizi film izlemek; ve örneğin GTA 4, Witcher 2, Sherlock Holmes, Sniper Ghost 3 gibi biraz eski oyunları oynamak. Olursa da FIFA 20, belki. Amacım Ultra ayarlarda oynamak da değil, orta seviyede ve kasmadan oynamak)

ASUS: Asus D509dj amd ryzen 5 3500u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus D509dj kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.

Acer: Acer aspire 3 amd ryzen 5 3500U notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer aspire 3 amd ryzen 5 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolara bakabilirsiniz.

HP veya Lenovo alma da ne alırsan al, HP ve Lenovo'da parça değiştirirken BIOS yüzünden sadece öncekinin aynısını alabiliyoruz. O da bulabilirsek tabii. BIOS whitelist belasıyla uğraşmamak için bu iki markadan uzak durmalısın. Ben 950 euro'ya bir laptop almıştım, acayip pişmanım. Ne Wi-Fi kartı değişiyor, ne RAM'leri adam akıllı artırılabiliyor, ne ekran kartı değişiyor, ne anakartı değişiyor, ne monitörü Hertz'i yüksek bir taneyle değiştirilebiliyor, ne adam akıllı overclock yapılabiliyor, ne USB 3.0 takılabiliyor (expresscard slotu varsa takılıyor fakat 200 liraya 2 tane), ne klavyesi değişiyor, ne touchpadi düzgün çalışıyor...

Monster, Asus, GameGaraj, Acer, AlienWare haricindeki çoğu laptop berbat.
Eğer ki 30000 lira verip de 18000'lik masaüstünün gücüne sahip olmak istiyorsan alabilirsin.
Taşınabilirlik azami 2 yıl sürüyor, sonrasında prize bağlısın. Bataryayı her ay değiştirsen bile tam dolu hali en fazla yarım saat gidiyor, oyun vb. oynarsan 10 dakika.

Gördüğüm kadarıyla oyun için alıyorsun, ille de laptop alacağım ben yurtta oynamadan yapamam dersen ve mobil oyun sevmiyorsan yukardaki arkadaşımızın önerdiği gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı