Acer mi ASUS mu?

Bir çok marka ve model kullanmis/denemiş biri olarak laptopta öncelikle Lenovo Legion veya MSI üst seviye kasalar -Vector,Raider,Stealth,Titan- tercih edilmeli bütçe varsa. Öteki marka modeller hep bunların altında kalıyor. Sonrasinda Strix Scar, Omen falan geliyor.

Bilgisayarlarda Acer marka bilgisayar mı daha iyidir ASUS marka mı? Özelliklere takılmayın örneğin Acer i7 ise ASUS'u da i7 olarak düşünün. Soğutması vb. olarak hangisi daha kapsamlıdır sizce?
Model önemli. TUF A,F serisi ile Nitro 5 karşılaştırırsanız Nitro 5 bence daha iyi kalır. Çünkü performansı ve soğutması daha iyi.

En fazla 80 olması bile iyi, benim 90 dereceden inmiyor AAA oyunlarda. Bakım da önemli etken tabii, ben bayağı oldu bakım yaptırmayalı. 2020 kasa benim Nitro 5.
Kendi Nitro 5'im (Bir tane 1650Ti'li bir tane RTX3080li) (Yeni kasa) 78 Dereceyi geçmedi bügüne kadar. Eski nitrolar biraz daha sıkıntılı (Kalın çerçeveli).

Ben Cyberpunk 2077 orta DLSS dengeli de 80 görüyorum.
2020 kasalar daha sıkıntılı demek ki
2020-2019-2018 Kasalar çok sıkıntılı. Fan, batarya, soğutma açısından.

Bir çok marka ve model kullanmis/denemiş biri olarak laptopta öncelikle Lenovo Legion veya MSI üst seviye kasalar -Vector,Raider,Stealth,Titan- tercih edilmeli bütçe varsa. Öteki marka modeller hep bunların altında kalıyor. Sonrasinda Strix Scar, Omen falan geliyor.
Legion'u önermem. Çok ısınırlar. Onun yerine Helios, Pedarator çok daha iyi.

Model önemli. TUF A,F serisi ile Nitro 5 karşılaştırırsanız Nitro 5 bence daha iyi kalır. Çünkü performansı ve soğutması daha iyi.

Kendi Nitro 5'im (Bir tane 1650Ti'li bir tane RTX3080li) (Yeni kasa) 78 Dereceyi geçmedi bügüne kadar. Eski nitrolar biraz daha sıkıntılı (Kalın çerçeveli).

2020-2019-2018 Kasalar çok sıkıntılı. Fan, batarya, soğutma açısından.

Legion'u önermem. Çok ısınırlar. Onun yerine Helios, Pedarator çok daha iyi.
Bilgisayarların hızları için hafızada önemli midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı