Çözüldü Acer monitör clock ayarı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seybın

Hectopat
Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• IMG_20200704_000414-min.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 436
Son düzenleme:
Çözüm
Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın.
Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın.
Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı
Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın.
Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı

Son düzenleme:
Çözüm
Clock görüntünün pozisyonunu ayarlar eğer horizontal ve vertical(yatay ve dikey) pozisyonu ayarı ekrana sığmaz ise focus ayarı kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…