Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 4 Temmuz 2020 #1 Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın. Dosya Ekleri IMG_20200704_000414-min.jpg 2,1 MB · Görüntüleme: 436 Son düzenleme: 4 Temmuz 2020
Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın.
Çözüm venniX 4 Temmuz 2020 Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın. Seybın dedi: Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı
Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın. Seybın dedi: Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı
venniX Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #2 Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın. Seybın dedi: Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı Son düzenleme: 4 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın. Seybın dedi: Monitörüm K192HQL. Bu resimde gördüğünüz focus ayarı nedir? 100'de mi 0'da mı olmalı? Başlığa yanlış yazmışım modlar düzeltirse sevinirim, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı
KS KS Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 4 Temmuz 2020 #3 venniX dedi: Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın. Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı Genişletmek için tıkla... Focus zaten başlığa yanlış yazdım, sonradan düzeltemedim. Artı 0 Eksi
venniX dedi: Basit tabiriyle görüntüyü keskinleştirir. Ekranda bulanıklık hisseddiyorsan arttırabilirsin. Aksi takdirde bırak doğal ayarında kalsın. Çok özür dilerim. Ben focus olarak anladım ah aptal kafam... Clock ayarına gelecek olursak şöyle bir kaynak buldum. Güzel anlatmış: LCD Monitörlerde Faz ve Saat (Phase and Clock) Ayarı Genişletmek için tıkla... Focus zaten başlığa yanlış yazdım, sonradan düzeltemedim.
venniX Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 349 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #4 Seybın dedi: Focus zaten başlığa yanlış yazdım, sonradan düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Olsun . O zaman dediğim şey doğru, kameralardaki focus ile aynı mantık. Kamera hedefe focuslanamadığı zaman görüntü bulanık olur. Artı 0 Eksi
Seybın dedi: Focus zaten başlığa yanlış yazdım, sonradan düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Olsun . O zaman dediğim şey doğru, kameralardaki focus ile aynı mantık. Kamera hedefe focuslanamadığı zaman görüntü bulanık olur.
moonway 3D Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #5 Clock görüntünün pozisyonunu ayarlar eğer horizontal ve vertical(yatay ve dikey) pozisyonu ayarı ekrana sığmaz ise focus ayarı kullanılır. Artı 0 Eksi
Clock görüntünün pozisyonunu ayarlar eğer horizontal ve vertical(yatay ve dikey) pozisyonu ayarı ekrana sığmaz ise focus ayarı kullanılır.