Acer monitör ekran gidip gelmesi

Deneyin, kabloyu iade etmeniz zor değil. Hepsiburada'dan bir ucu type-c bir ucu display port olan kablo aldım. Sonra işime yaramayacağına karar verdim iki gün sonra iade ettim. Yine aynı yerden, şimdi yeni pc topladığım için dp kablosu aldım. Paugge kaliteli ve lisanslı bir ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yakın Zamanda aldığım 75Hz değerinde 1920*1080 monitörüm de garip bir sorun var.
Oyunlarda ekran gidip geliyor, FreeSync kapatınca düzeliyor.
Defalarca driver silip yüklediğim bu saçma olayı çözemedim.
Monitörü güçten yani fişten çekince sonra tekrar açtığımda bu sorun yine ortaya çıkıyor, monitör sürekli prizde kaldığı sürece böyle bir şey yaşamiyorum.
Yani olayı yaşadıktan sonra yeniden başlatıyorum sorun kalkıyor ama daha sonra bir daha monitörün gücünü kesersem, daha sonra PC açtığımda tekrar sorun oluşuyor.

Sorun olay görüntüleyicisinde gözüküyor.
Anlamadığım şey güç ile FreeSync'in ne alakası var acaba kablo mu sıkıntılı?
Monitörüm HDMI ile bağlı.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Monitörü alalı 4 ay oldu. FreeSync kapatınca düzeldi. Aldığın kablo sorununu çözdü mü?

Yakın zamanda aldığım 75Hz değerinde 1920*1080 monitörüm de garip bir sorun var.
Oyunlarda ekran gidip geliyor, FreeSync kapatınca düzeliyor.
Defalarca driver silip yüklediğim bu saçma olayı çözemedim.
Monitörü güçten yani fişten çekince sonra tekrar açtığımda bu sorun yine ortaya çıkıyor, monitör sürekli prizde kaldığı sürece böyle bir şey yaşamiyorum.
Yani olayı yaşadıktan sonra yeniden başlatıyorum sorun kalkıyor ama daha sonra bir daha monitörün gücünü kesersem, daha sonra PC açtığımda tekrar sorun oluşuyor.

Sorun olay görüntüleyicisinde gözüküyor.
Anlamadığım şey güç ile FreeSync'in ne alakası var acaba kablo mu sıkıntılı?
Monitörüm HDMI ile bağlı.

Bende de aynı sorun var FreeSync kapatınca düzeliyor önerilen kabloyu aldıktan sonra sorunların düzeldi mi?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Monitörü alalı 4 ay oldu. FreeSync kapatınca düzeldi. Aldığın kablo sorununu çözdü mü?

Bende de aynı sorun var FreeSync kapatınca düzeliyor önerilen kabloyu aldıktan sonra sorunların düzeldi mi?

Benimkisi kabloyla düzelmedi monitörü 75 Hz yerine en yüksek 83 Hz yapabiliyordum öyle yapınca düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı