Acer monitör ekran kırılması

nappemannen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar monitörümün iade süresi bitti bir aparat taktırmak için servise göndermiştim servisten geri geldiği zaman monitörümün ekranının kırıldığını gördüm. Hasar tespit tutanağı olmadığı için de suçu üzerime yüklüyorlar. Bende ücretli onarım için başvurdum anlayan arkadaşlar varsa bir fotoğraf bırakayım tahminen bana ne kadar fiyat çıkar? Acer 165 Hz 1ms TN panel monitör.

Dosya Ekleri

• IMG-20200730-WA0008.jpeg
    IMG-20200730-WA0008.jpeg
    452,8 KB · Görüntüleme: 106
Hocam TV'ler için yaklaşık yenisi kadar para istiyorlar. Monitörünüz için de isteyebilirler. Ekran en pahalı parça.

Monitörün kutusunda falan hasar yokmuydu nasıl o hale gelmiş o ? Keşke bir video falan cekseydiniz gönderirken ve alırken. Ben başıma gelebilir diye ürünü kutularken ve alırken videoya çekiyorum bir kanıt olsun diye. Ücretli onarımdansa yeni monitör bakın bence. Çok pahalıya patlar ekran tamirleri.

Monitörün kutusunda falan hasar yok muydu nasıl o hale gelmiş o? Keşke bir video falan cekseydiniz gönderirken ve alırken. Ben başıma gelebilir diye ürünü kutularken ve alırken videoya çekiyorum bir kanıt olsun diye. Ücretli onarımdansa yeni monitör bakın bence. Çok pahalıya patlar ekran tamirleri.

Maalesef kutusunda sıfır hasar vardı ekran da bile görünmeyecek kadar çatlak vardı kurana kadar fark etmesim o kadar inceydi monitörü açtığım zaman farkına vardım. En kötü tüketici hakem heyetine başvuracağım kargo şirketi hasar tespit tutanağını Hepsiburada ile olan anlaşmasından dolayı vermediğini söylüyor yani kapıda yanların da açsam bile o evrağı alamayacağımı ilettiler bana belki bu sayede olayı lehime çevirebilirim.

Anladım geçmiş olsun. İnsanlar para veriyor ve böyle durumlar yaşayıp haklılığını kanitlamasina olanak verilmiyor bazen. Umarım halledersin monitörü veya paranı alirsin.

Çok zor işiniz, tutanak yok hiçbir kanıtınız yok. Hiçbir firma bu gibi durumlar da size yardımcı olacağını sanmam. Keşke, kim ne derse desin siz kargo geldiğin de ürüne baksaydınız. Kargo şirketi hasar tespit tutanağını Hepsiburada ile olan anlaşmasından dolayı vermeme gibi durum enteresan. Tutmaz ise tutmasın umurum da bile olmaz, imzalar, yanın da bakarım kusurlu ise almam, zorla verecek hali olamaz. İşin çok zor, aldığın yer de satış sözleşmesini tekrar okuyun ne yazıyor ora da. Tersi olur, kargoyu almadan önce ürüne kuryenin yanın da açın bakın derler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı