Acer nasıl bir markadır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

moosmoos

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2014
Mesajlar
258
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba ben oyun laptopu arıyorum ama MSI bana biraz pahalı geldi. Yani bütçem yetmedi. Bu yüzden başka marka bir laptop baktım ve fiyatıda uygun geldi. Diğer özellikleriyle birlikte laptopun markası Acer. Sizce Acer güzel bir laptop markasımı yoksa dandik bir marka mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer iyi marka değil bazı modellerinde ısınma sorunu oluyor.
 
Tavsiye etmediğim bir markadır. Özellikle oyun amaçlı ürünlerinde ısınma sorunu yaşayabilirsiniz çünkü oyun laptopu yapmayı Lenovo gibi sadece içine güçlü ekran kartı koymaktan ibaret sanır.
 
9 yıllık Acer laptopum ile mutluyum. Ben deneyimime göre tavsiye ederim.
 
9 yıllık Acer laptopum ile mutluyum. Ben deneyimime göre tavsiye ederim.
Senin mutluluk düşüncen ile arkadaşın mutluluk düşüncesi farklı olabilir. Tecrübe ısınmayı etkilemez notebook etkiler. Acer çok iyi bir marka değil. Anladığım kadarıyla Acer Black Edition modelini alacaksın iyi bir ekran kartı olduğu için fakat uzun süreli ( 3-4 saat ) kullanımda ısınma hissedersin.
 
Acer' ın sadece iki modeli gerçekten bir oyuncu laptopu olmaya adaydır. Biri eski kasası (benim kullandığım) V3-772G diğeri ise VN7 nitro. Ve yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum günde en az 2-3 saat oyun oynarım şimdiye kadar işlemcinin 82 dereceyi geçtiğini, ekran kartının ise 68 dereceyi geçtiğini görmedim. Aynı fiyattaki çok övülen Monster ve MSI' ın modelleri 90' lara çıktığını gördüm. İnsanlar herşeyin sabit kaldığını düşünüyor marka değil önemli olan cihazın modelidir.
 
Teknik servisi, müşteri memnuniyeti bir hayli kötü bir marka pek önermem.Asus daha iyi bir markadır şahsi kanaatim Dell, Asus, Monster firmaları iyidir.
 
Acer kullanıyorum ısınma sorunu yaşamadım hiç. Acer predator 17x dehşet.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı