arifyldrm099
Picopat
Arkadaşlar konu Single Channel RAM değil bende biliyorum tek kanal olduğunu
. O aksine iyi bir şey ileride 1 16 daha takarsın olur biter ne abarttınız keşke konu üstüne konuşsanız.
Acer Nitro 5 2020'i alın yolunuza bakın. Gayet güzel bir laptop.
Ama 17.3 inç olmasını ve RTX olmasını çok istiyorum RTX 2060 ile GTX 1660 Ti arasında yüksek ayarlarda 5 10 FPS fark gibi gösterse de yakında bir sürü RTX'li oyun çıkcak ve ileride en düşük ayarlarda 1660 Ti 30FPS ile oynatırken RTX 2060 40 50 FPS'lerde seyredecek. Ayrıca bence yakın zamanda RTX teknolojisi olan ekran kartları daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum.
Hocam siz kafanızda belirlemişsiniz zaten alacağınız modeli. Bundan sonrası hayırlı olsun demek. Ancak Monster kullanıcıları menteşe kırılması ısınma anakart yanması gibi sorunlar yaşıyor. Bu siz de yaşayacaksınız demek değil ancak böyle şeyler yaşayanlar var fazlasıyla. Alacağınız modelde böyle sorunlar var mı bilmiyorum ancak iyice araştırın.
Haklısın vallahi içimde Monster vardı hep nedense içim ona kaynadı. Fakat menteşe kırılması vs anakart yanması yüzünden almayacaktım, sonra bir yerden Tulpar'lar sağlam duyusu aldım sizinde fikrinizi almak istiyorum sizce Tulpar T7 Abra A7'ye göre sağlam bir yapısı var mıdır?
Tulpar serisi Abra'ya göre daha üst bir seri olduğu için daha kalitelidir diye düşünüyorum. Ancak ne kadar kalitelidir onu bilemem. Monster'ı öneren de var benim ağzım yandı sizin de yanmasın diyen de. İmkanınız varsa Monster'ın mağazasına gidip ürünü deneyin derim. Sonuçta her gün laptop almıyoruz ve az para değil 10000 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.