Hocam ne yaptın bende TUF A15 ile Acer Nitro 16 arasında kaldım. Nitro tüm özellikleriyle daha iyi ama kullanıcı yorumu bulamadım ileride acaba bir sorunla karşılaşır mıyız alsak.
Bir an önce de ikisinden birini almak istiyorum fiyatlar artar falan.
Hocam ben siparişi verdim yarın elimde olur inşallah freedos olduğu için onun kurulumu vs si var oyun testi gerekli testleri yapar sizlere de yazarım.
Saygılar...
Hocam ben siparişi verdim yarın elimde olur inşallah freedos olduğu için onun kurulumu vs si var oyun testi gerekli testleri yapar sizlere de yazarım.
Saygılar...
Bundan bir önceki kasanin kalitesi cok kötüydü panel&termal pedleri vs bayağı sorun yasayan gördüm ayni sekil ben de yasadim ama bu kasayi hiç görmedim o yüzden bilemedim.
Saygılar...
Yok hocam pazartesi günü elimde olacak lâkin freedos olduğu için bende de 16 mgbt internet olduğu için kurulumu epey uzun süreceği anlaşılıyor, kutu içerisinden galiba windows kurulum için flash çıkmıyor o yüzden bi tık can sıkıcı bir durumla karşı karşıyayım. Lâkin bir şekilde windows kurup testlere başlıyacağım.