Acer Nitro 16 alınır mı?

Sorunsuz sıkıntısız bir şekilde gelir inşallah. Ben kurulumunu falan yaptım cidden parasının son kuruşuna kadar hak ediyor 10/10 laptop
hocam ben de almak üzereyim şimdi nerden aldınız ve herhangi bir sorun filan yok dimi. biraz anlatabilirseniz çok sevinirim

ben de şuan sipariş verdim. inanılmaz tedirginim şuan. sonuçta çok büyük bir para ve ne geleceği belli değil. ACER Nitro 16 An16-41 Ryzen 9 7940hs 16 Gb 1 Tb Ssd Rtx 4070-8 Gb Freedos 16" Wqxga 165 Hz Notebook Fiyatı, Yorumları - Trendyol aldığım laptop bu beyler. bir sıkıntı çıkmaz dimi

Yarın gelecek inşallah. En iyi ihtimalle de cuma günü incelediğimde buraya yazarım. Ben iyi fiyata almışım öyleyse :) 32 GB olanını 49.945 e aldım

Acer nitro 16 AN-16 RTX4060 olan versiyonu

Hocam ürünün özellikleri kısaca şunlar:
Acer Nitro 16
RTX 4060 8 gb 140 kw ekran kartı
Amd ryzen 7 işlemci (5.1 ghz)
16 gb ram 5600 mhz tek slot (×1)
1 TB m2 ssd
165 hz ekran yenilemeli 37.000 TL ye satın aldım.

Yok hocam pazartesi günü elimde olacak lâkin freedos olduğu için bende de 16 mgbt internet olduğu için kurulumu epey uzun süreceği anlaşılıyor, kutu içerisinden galiba windows kurulum için flash çıkmıyor o yüzden bi tık can sıkıcı bir durumla karşı karşıyayım. Lâkin bir şekilde windows kurup testlere başlıyacağım.
Hocam ilk pc geldiğinde ne yaptınız? Yani kurulum olarak? Flash ile w11 home yükleyip illa lisanslı key satın almaya gerek yok değil mi? Bir de bios ayarları vs bu kısımlarda herhangi bir şey yaptınız mı?

Son düzenleme:
Yarın gelecek inşallah. En iyi ihtimalle de cuma günü incelediğimde buraya yazarım. Ben iyi fiyata almışım öyleyse :) 32 GB olanını 49.945 e aldım

Hocam ilk pc geldiğinde ne yaptınız? Yani kurulum olarak? Flash ile w11 home yükleyip illa lisanslı key satın almaya gerek yok değil mi? Bir de bios ayarları vs bu kısımlarda herhangi bir şey yaptınız mı?
ben 49 a 16gb aldım aradan 2-3 saat geçti şimdi 52bin olmuş :) piyasa çok dalgalı o_o

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı