Acer Nitro 16 alınır mı?

3080'li bir nitromu ihtiyactan sattim, bir tanede 1650 Ti R7 4800H'li bir Nitro kullanıyorum. Nitro'nun ilk kocaman cerceveli kasasi sikintili sonra cikan ince cerceveli kasalar ve menteseleri garip olan kasalarda sorunlar yok denecek kadar az. Victus daha Windows 11'de ag surucusu gelmiyen bir bilgisayar, ve tanidigimin Victus'una format atarken aşırı isindi bilgisayar evdeki excaliburumdam deneyimim ile rahat 90 derce oldugunu soyleyim.

Nitronun ilk cikan kasasinda batarya sorunlari var ancak diger serilerde bu yok.

Laptop isinir 90 derece victus 15 icin normal. Format atma veya BIOS kurulumu gibi durumlarda isi artar. Acer nitro 5 ilk format atarken cok sesli calisiyordu ve isiniyordu sonradan surucuelr yuklenince kendine gelmisti. Ama iste dedigim gibi nitro 5 serileri cok sorunlu servisi leş. Daha demin birisi yazdi 45 bin lira anakart ucreti istemisler tamir icin.

Bütçe yetiyorsa Omen ROG ve Legion serilerinin yeni kasaları veya 1 eski nesil modelleri daha sağlıklı olur gibime geliyor aldıktan sonra uzun süre kullanılacak ve kaliteli olması bence şart.

Kendi kullandigim Acer Nitro'larim hiçbir zaman 83 dereceyi gecmedi. Ne formata nde oyunda. Servis (cogu marka) zaten Türkiye'de aşırı sikintili KVK gibi servisler haric. Jak portu yerine USB portuna kulaklık takmam yuzunden 1 portumu bozdum ve servislere guvenemdigimden dolayi gondrmedim.

Bütçe yetiyorsa Omen ROG ve Legion serilerinin yeni kasaları veya 1 eski nesil modelleri daha sağlıklı olur gibime geliyor aldıktan sonra uzun süre kullanılacak ve kaliteli olması bence şart.

Zatne Nitro 16'nin kalitesi Omen'dan boraz daha iyi bence. Lenovo bence think serisi harici alinmamasi geek.

Son düzenleme:

Servis ve teknoloji biraz şans işi bazıları çok iyi bazıları hiçbir bilgisi yok kaliteli mal uzun ömür ama performans istiyor risk alıyorsa alabilir.

Bak olay bu iste.

Gaming 3 hakkinda ne dusunuyorsun yeni siparis verdim geliyor. Nitro 5 yerine lenovo aldim.

Kalite olarak bir şey diyemem ama HP Omen modellerinin soğutması beni çok şaşırtmıştı.

Bak olay bu iste.

Gaming 3 hakkinda ne dusunuyorsun yeni siparis verdim geliyor. Nitro 5 yerine lenovo aldim.
Denemedim ancak nedense bi garip geliyor lenovo ve oyun kavramlari. Ama almisiniz hayoirli olsun.

Denemedim ancak nedense bi garip geliyor lenovo ve oyun kavramlari. Ama almisiniz hayoirli olsun.
Nitro 5'in rtx 3050 surumu 1600Mhz lenovonunki 1710. Gorecegiz bakalim. Nitro 5 beni hayal kirikligina ugratmisti. Kulaklik takinca cizirti sorunlari vardi ve Dtx Ultra surucusunu kuramiyordum. Benim sorunlu olarak gelmisti. Usb portlari cok hassasti USB SATA diskini taktigimda arada bir baglanti kopuyordu. En cok begendigim seyi ise hoparlor ses seviyesi ve sogutmasiydi.

Sans isi hocam. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…