emizar
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel i7 14700HX, RTX 4060, 32GB, 1TB
Yeni bir oyun laptopu alma arayışındayım iki aya yakındır. Bu bilgisayarda karar kılmıştım internette yaptığım araştırmalar sonucunda. Aslında gönlüm Acer Nitro 16'daydı fakat bütçemi biraz aşıyordu (şu an alabilecek durumdayım). Bugün gittiğim bilgisayarcı resmen Acer Nitro'yu yerden yere vurdu ve asla almamam gerektiğini söyledi, 20 senedir piyasada olduğundan falan bahsetti ve MSI'ın üstüne marka tanımam dedi.
Bu benim kafamı çok karıştırdı çünkü hangi foruma baksam, hangi inceleme videosuna baksam hep Acer üst kaliteymiş, en iyisiymiş gibi görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim kafam gerçekten karıştı çünkü. Siz tercih edecek olsanız hangi markanın hangi modelini alırdınız? Sadece oyun oynamak için kullanacağım bu arada.
Bu benim kafamı çok karıştırdı çünkü hangi foruma baksam, hangi inceleme videosuna baksam hep Acer üst kaliteymiş, en iyisiymiş gibi görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim kafam gerçekten karıştı çünkü. Siz tercih edecek olsanız hangi markanın hangi modelini alırdınız? Sadece oyun oynamak için kullanacağım bu arada.