Acer Nitro 16 alınır mı?

Bütçe
55000

pannz3r

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, kuzenime laptop almak istiyoruz ve yaklaşık 1 aydan uzun süredir laptop bakıyoruz. Her laptopta bir kronik sıkıntı veya başka sorun buluyoruz. En son Acer Nitro 16 Ryzen 7 8845HS 16 GB 512 GB SSD RTX 4060-140W'da karar verdik. Sizce doğru bir karar mı, daha iyisi var mıdır? Bütçe maksimum 55.000TL olup oyun ağırlıklı kullancak.

Alınır güzel model 4050 versiyonunu 1.5 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun çıkartmadı sıvı metal olduğu için bakım derdide yok sadece 3 4 kere içini açıp tozunu aldım.

Merhaba, kuzenime laptop almak istiyoruz ve yaklaşık 1 aydan uzun süredir laptop bakıyoruz. Her laptopta bir kronik sıkıntı veya başka sorun buluyoruz. En son Acer Nitro 16 Ryzen 7 8845HS 16 GB 512 GB SSD RTX 4060-140W'da karar verdik. Sizce doğru bir karar mı, daha iyisi var mıdır? Bütçe maksimum 55.000TL olup oyun ağırlıklı kullancak.

Bende 7840HS modeli var, gayet güzel laptop, durumunuz iyiyse öneririm ama çalışıp emek edip biriktirdiyseniz 4050 versiyonunu da kullandım, performansları çok fark yaratmıyor diyebilirim hatta arkadaşım RDR2 de daha fazla FPS alıyordu nasıl oluyorsa.

Kronik sorunu yoksa ve batarya önemli değilse bu da alınabilir bir laptop. Ancak ekranı bir tık küçük, 144 Hz ve belki %100sRGB özelliği de olmayabilir. Nitro da 165 Hz, WUXGA 3ms + NVIDIA G-Sync özelliği var. Ayrıca Nitro 16'nın bataryası 8 9 saat dayanabiliyor. Önerideki laptop ise 3 saat dayanabilir belki.

Lenovo'nun bu işlemcili modellerinde anakart arızası bulunmaktadır diye biliyorum.

12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya. Bu yeni modellerde şu an sorun gözükmüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı