Acer Nitro 16 AN16-41 çok ısınıyor

Ona 1-2 yil kullandiktan sonra karar vermek daha mantikli. Siz internette gordugunuz 2 saatlik testlere guvenerek aldiniz laptopu ama 1 yil icinde tuslari soyulacak mi klavye nanay mi olacak kasa eriyecek mi baska kronik sorunlar cikacak mi bilmiyorsunuz.

Bu laptopun incelemesini Technopat YouTube kanalında da gördüm geçen gün

Bu konu yorumsuz benim icin tam esnaf reviewi olmus o da. Ben de 2 hafta once https://www.notebookcheck.net/AMD-R...-Alienware-m16-R1-laptop-review.742228.0.html bu laptopu aldim indirimde yakaladim karar vermek icin fazla zamanim olmadi 2 gun duraksamadan arastirdim alinabilir olduguna karar verdim ama 2 yil icinde bana ne cikaracak bu konu hakkinda hiçbir fikrim yok.

Chrome ayarlarda grafik hızlandırma açık iken diziyou sitesinden herhangi bir video açıp videoyu başlattıktan sonra pause yapıp ekranda kararma oluyor mu bir dener misiniz ? only nvidia modunda.

Chrome ayarlarda grafik hızlandırma açık iken diziyou sitesinden herhangi bir video açıp videoyu başlattıktan sonra pause yapıp ekranda kararma oluyor mu bir dener misiniz? only NVIDIA modunda.

Cihaz Amerika'da site korsan sitesiyse giremem. Uzaktan yonetme programiyla test ediyorum bu durumda abimin bilgisayarin karsisina gecip kontrol etmesi gerekiyor. Ama zaten uzunlamasina bir test etti laptopu hem Nvidia hem Optimus modunda bir sikinti olmadigini soyledi.

Şimdi size sorunca hiç bir problemin olmadığı masaüstü 13600k işlemcili 3070ti ekran kartlı gsync 144hz dell monitörlü aslında sistem komple dell marka delin hazır sattığı sanırım. Bu iş bilgisayarımda aynı sitede denedim bu bilgisayarda da oldu
İddia ediyorum bu durumun olmadığı bilgisayar yok şok oldum bu pc de de olmasına
Şimdi gidip farklı marka laptop kullanan masaüstü kullanan arkadaşlarda da deneyecem.

Su anda 5800H 3060 Legion 5 Pro kullaniyorum bende boyle bir sorun yok.

Su anda 5800H 3060 Legion 5 Pro kullaniyorum bende boyle bir sorun yok.
Bu durum laptoplarda only nvidia seçiliyken yani chrome direkt nvidiadan çalışırken oluyor. Chrome ayarlarında sistem bölümünde kesinlikle grafik hızlandırma açık olmalı. Çünkü problem çözümü için onun kapatılması gerektiği yazılmış ve problemi çözüyor kapatılması.
Sizdeki laptopta mux var mı ? harici ekran kart seçilebiliniyor mu ? dahili gpuda çalışırken bu problem oluşmuyor.
Problemi görmek için videonun başlatılıp sonra pause yapılması da gerekiyor. Videoyu hiç açmadığımda olmadı. Videoyu devam ettirince de problem direkt kayboluyor.

Ben grafik hizlandirmayi her zaman aciyorum zaten. MUX var evet.

Bahsettigin sorun cok yaygin olsaydi karsilasirdim arastirirken internette, kullandığın modellere ozgu muhtemelen. Onemli olan bu durumun seni ne kadar rahatsiz ettigi yazilim buglari bu isin dogasinda var bir miktarina zaten alisman lazim. Ama aşırı obsesifsen sadece kendine degil etrafindakilere de yazik edersin

İlerde başıma iş açmaması için donanımsal olmadığını bilmem bana yetiyor aslında.
Yok yok şimdi gidip herkese bilgisayarının bozuk olduğunu gösterecem biraz da onlar uğraşsın

Sizdeki bios sürümü nedir. Ben alır almaz güncelledim biosu 1.20 sürümünde.Sizden ricam bir oyunda nitro sensde dengeli performans ve turbo modlarında tek tek fan otomatikteyken deneyebilirmisniz. Ortalama FPS değerleri ve CPU sıcaklığı. Nekadar burdan paylaşırsanız bende bir kıyaslama yaparım. Bende tek kanal 16 GB ram var. Soğutucu kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…