Acer Nitro 16 AN16-41 iade edilmesi gerekir mi?

deniz perseus

Centipat
Daha fazla  
Acer Nitro 16 AN16-41 cihazımda YouTube izliyordum bir yandan da Word de yazı yazıyordum arkada da Cyberpunk 2077 oyunu iniyordu bir anda PC siyah ekran verdi.

Dosya Ekleri

• IMG_20240227_212038.jpg
    IMG_20240227_212038.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 57
Acer Nitro 16 AN16-41 cihazımda YouTube izliyordum bir yandan da Word de yazı yazıyordum arkada da Cyberpunk 2077 oyunu iniyordu bir anda PC siyah ekran verdi.

Güncelleme ile vs alakalı olabilir. Ekran kartı güncelleşmesi gibi. Bilgisayar hiç mi ekran açılmıyor? Yoksa sadece bir kere mi oldu?

Mavi ekran değil, muhtemelen önemsiz bir durumdur. Aynı şeyi sürekli yapıyorsa yazılımdan mı donanımdan mı ayırt edilir ona göre davranılır. Donamım kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama...

Güncelleme ile vs alakalı olabilir. Ekran kartı güncelleşmesi gibi. Bilgisayar hiç mi ekran açılmıyor? Yoksa sadece bir kere mi oldu?

Hocam güncellemeler tam birkaç kere daha oldu bu sefer ekran da görüntü var ama mouse hareket ettiremiyorum ya da alt+ Tab atamıyorum nasıl çözebilirim güç ayarlarında hepsini hiçbir zaman da yaptım ama yine de oluyor.

Cihazi kapatip yeniden acmayi denediniz mi? Vaaaoov inanilmaz bir hata degil olabilecek bir seye benziyor.

Hocam öyle yapınca düzeliyor da oyun indiremiyorum mesela.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı