Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QKBEY.004 laptop alınır mı?

Hocam ekranı, soğutması, kasa kalitesi ve oyun performansı nasıl cihazda? Kol dayama paneli rahatsız edici derecede ısınıyor mu yoksa ideal mi? Bir de bataryası nasıl, oyun oynarken şarjda kullanmak zorunda kalıyor musunuz?
Ben genellikle şarjda kullanıyorum ana 2-3 saat gider şarja takılı olmadan. ekranı ve oyun performansı güzel. 165hz ve 3ms gecikmeye sahip. Bence çok ısınmıyor ama kulaklık takmıyorsanız fan sesi rahatsız edebilir.

Ben genellikle şarjda kullanıyorum ana 2-3 saat gider şarja takılı olmadan. Ekranı ve oyun performansı güzel. 165Hz ve 3ms gecikmeye sahip. Bence çok ısınmıyor ama kulaklık takmıyorsanız fan sesi rahatsız edebilir.

Hocam elimdeki tost makinesinden sonra Acer'in fan sesi pek rahatsız etmez beni. Ayrıca kulaklık da kullanıyorum. Benim için fan sesi önemli değil önemli olan o fan sesinin gerekli yere mi gereksiz yere mi ortaya çıktığı. Eğer performans konusunda beni fazlasıyla tatmin edecekse, fan sesi umurumda değil.

Hocam elimdeki tost makinesinden sonra Acer'in fan sesi pek rahatsız etmez beni. Ayrıca kulaklık da kullanıyorum. Benim için fan sesi önemli değil önemli olan o fan sesinin gerekli yere mi gereksiz yere mi ortaya çıktığı. Eğer performans konusunda beni fazlasıyla tatmin edecekse, fan sesi umurumda değil.
Ben CS2, Valorant, LOL ve Dota2 oynuyorum. 60'dan aşağı FPS görmedim

Nitro 16 al geç bende de var aşırı memnunum şu sıcaklarda kesintisiz oyun oynuyorum cpu 77 gpu 80 i geçtiğini daha görmedim üstüne bir de fanlar soğuk hava üflüyor sen düşün bu fiyatlara soğutması kaliteli en iyi laptop

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı