İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 nh. Qlley. 001 bench testi

evet only nvidia'da kullanıyorum.
deneyeyim dostum ben de onu teşekkürler. bendeki de aynı sorun bazı kurulum sihirbazlarında falan baya bulanık pencereler. dediğin nvidia da aynı şekilde bulanık.

bulanıklığın çözümünü buldum. sistem>ekran>ölçek>özel ölçeklendirmeyi elle 125 yaz. oturum kapat aç falan diyor onu yap bitti.

Son düzenleme:

Bulanıklık çözüldü eyvallahhhhhhh.

Bulanıklık çözüldü eyvallahhhhhhh.
reset atınca gene geliyor bulanıklık sonradan fark ettim. onun için cmd komutları falan buldum google'da ama uğraşmadım valla. windowsla alakalı saçma bir durum 125'e alınca böyle oluyormuş.

Reset atınca gene geliyor bulanıklık sonradan fark ettim. Onun için CMD komutları falan buldum Google'da ama uğraşmadım vallahi. Windows'la alakalı saçma bir durum 125'e alınca böyle oluyormuş.

Evet bende de öyle oldu. Bir şeyler buldun mu nasıl çözeriz kalıcı olarak?

Evet bende de öyle oldu. Bir şeyler buldun mu nasıl çözeriz kalıcı olarak?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şunu bir dene. yorumlarda her başlangıçta execute yapmasak da oluyor diyen olmuş. sadece komutu 1 kere dene reset atınca gene bozulursa mecbur startupta execute yapcaz.

Siz denediniz mi?

Sizin cihaz durumu nedir. Servise gönderdinizmi. Bende de aynı problemler var 5 gün oldu iade etmeyi düşünüyorum.
@cheleby

Sizin cihaz durumu nedir? Servise gönderdinizmi. Bende de aynı problemler var 5 gün oldu iade etmeyi düşünüyorum.
@cheleby

Servis cihazda sorun yok diye 2 defa geri gönderdi Cheleby'nin cihazını şu an THH sürecinde. Eğer cihazın 70-75W'larda 100 dereceyi görüyor veya AIDA64 de 60W da 90-95 dereceleri görüyorsa 1 haftanı doldurmadan hemen iade/değişim iste.

Hepsiburada üzerinden almıştım . Laptoplarda iade süresi 14 gün diye biliyorum. Bazı yerlerde 7 gün yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…