İnceleme Acer Nitro 16 AN16-41 nh. Qlley. 001 bench testi

Kısa testte 100W kadar çekmiş çok iyi hocam. Victus gibi 60W limiti olmadığı için çok daha iyi sonuç vermiş.
100W çektiğini nereden gördünüz bu arada ? Biraz geç sordum ama merak ettim 88W değil mi maksimum ?

Sonuç bu şekilde çıktı. Core3'e çok yükleniyorlar

@Xevanior
@646148
@403976
@Artoria Pendragon

Eki Görüntüle 2017137
98 derece mi ? Oha. Demek ki Acer'ler böyle dereceler görebiliyor ama önemli olan stabil bir şekilde çalışabilmesi. 100W maksimum ortalama 77W için normal diyebiliriz sanırım.

Konuya daha önce gelmiştim de inceleme fırsatı yeni buldum, konu detay fışkırıyor o yüzden tek tek sayfaları inceliyorum 2 tur attım hala değişik şeyler fark ediyorum.

Testte 98 derecede kalır umarım hep 100 derece BD prochot anlamına geliyordu, oyunlarda sizin 100 derece görmeyeceksiniz büyük ihtimalle o yönden şanslınız oyunlarda 77W ihtiyaç duymaz ama AIDA 64 ile yaptığınız 1 tane test vardı o da önceki konuda va GPU tiki işaretli değildi. Onu işaretleyince kaç derecelerde kalırsınız bilmem ama siz oyunda bir limit yemezsiniz gibi geliyor bana işlemci ile gpu aynı anda yüke girse de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…