Acer Nitro 16 AN16-41 RAM önerisi

enessahin

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar konudan iyi anlayan birisini rica ediyorum, CPU Z verilerini ve cihazın tam model adına kadar paylaşıyorum sizinle bana 1x16 GB veya 2x32 GB RAM önerisinde bulunabilir misiniz tam uyumlu cihazdan en yüksek verimi alabileceğim şekilde.
CPU-Z mainboard:

1730190055426.png

CPU-zmemory:

1730190075027.png

CPU-Z SPD:

1730190086532.png

CPU-Z CPU:

1730190106060.png

Drivers Cloud RAM:

Burada da maximum memory capacity kısmı 64 görünüyor.

Ürünün kendi belgesi:

1730191428658.jpeg

Acaba burada belirtilen her bir kanal için maximum 32 GB sınırı mı? :/

Cihazın içerisinde hazır gelen RAM: SK Hynix 32 GB RAM DDR5 5600 hmCG78AGBSa095n ba.
Cihazın tam model adı: Acer Nitro nh. Qljey. 001.
  • (Acer Nitro 16 AN16-41 nh. Qljey. 001)
Not: 5600mhz DDR5 CL46 her model uyumlu olur mu ve maximum kapasite 64gb mı Cihazımda 2x32gb Halinde?

Son düzenleme:
Hocam gün içinde ben de bir konu açtım aynı konu hakkında. Part numarasına göre RAM'lerimiz aynı. Ancak siz 32 GB demişsiniz 16 değil mi? Attığınız CPU-Z ekran görüntüsü de 16 gösteriyor. Ben sonuç olarak bunu almaya karar verdim ama daha almadığımdan kesin öneremem size.

Hocam gün içinde ben de bir konu açtım aynı konu hakkında. Part numarasına göre RAM'lerimiz aynı. Ancak siz 32 GB demişsiniz 16 değil mi? Attığınız CPU-Z ekran görüntüsü de 16 gösteriyor. Ben sonuç olarak bunu almaya karar verdim ama daha almadığımdan kesin öneremem size.

Hocam merhabalar, aynı cihaza mı sahibiz tam olarak veya aynı modelleri mi kullanıyorlar?

Ben 32x32 64GB yapmayı düşünüyorum fakat 16x16 da yapabilirim, cihazım Maximum 64GB'ı destekliyor, yalnız tek slotta maximum 32GB olacak şekilde.

Hocam merhabalar, aynı cihaza mı sahibiz tam olarak veya aynı modelleri mi kullanıyorlar?

Ben 32x32 64GB yapmayı düşünüyorum fakat 16x16 da yapabilirim, cihazım Maximum 64GB'ı destekliyor, yalnız tek slotta maximum 32GB olacak şekilde.
Bu arada eklemem gerekiyor cihazımın içerisinde aktif 16GB kendi içerisinde gelen rami mevcut ben 32x32 alırsam 16GB boşa çıkacak elden satmayı düşünebilirim artık onu, yani 32 yok içerisinde şuan onu demek istedim.

Hocam merhaba, aynı cihaza mı sahibiz tam olarak veya aynı modelleri mi kullanıyorlar?

Ben 32x32 64 GB yapmayı düşünüyorum fakat 16x16 da yapabilirim, cihazım maximum 64 GB'ı destekliyor, yalnız tek slotta maximum 32 GB olacak şekilde.

Bu arada eklemem gerekiyor cihazımın içerisinde aktif 16 GB kendi içerisinde gelen RAM'i mevcut ben 32x32 alırsam 16 GB boşa çıkacak elden satmayı düşünebilirim artık onu, yani 32 yok içerisinde şu an onu demek istedim.

Son olarak; bende araştırmalar sonucu bu Crucial'ın ürünü dikkatimi çekti hem güvenilir duruyor hem de uyumlu, cihazın direkt içerisinde ki SK Hynix RAM'i buldum fakat üç büyük e-ticaret platformunda da yorumları sıkıntılı, birisinde Kore yazması gerekirken China yazıyormuş birisinde yok kırmızı yapışkan varmış ürün sıkıntısız çalışıyor demişler ama insan güvenemiyor e RAM'lerin aynı marka olması önemli de diyen var kafa çorba oldu anlayacağınız.

Son düzenleme:
Hocam merhaba, aynı cihaza mı sahibiz tam olarak veya aynı modelleri mi kullanıyorlar?

Ben 32x32 64 GB yapmayı düşünüyorum fakat 16x16 da yapabilirim, cihazım Maximum 64 GB'ı destekliyor, yalnız tek slotta maximum 32 GB olacak şekilde.

Bu arada eklemem gerekiyor cihazımın içerisinde aktif 16 GB kendi içerisinde gelen RAM'i mevcut ben 32x32 alırsam 16 GB boşa çıkacak elden satmayı düşünebilirim artık onu, yani 32 yok içerisinde şu an onu demek istedim.

Son olarak; bende araştırmalar sonucu bu Crucial'ın ürünü dikkatimi çekti hem güvenilir duruyor hem de uyumlu, cihazın direkt içerisinde ki SK Hynix RAM'i buldum fakat üç büyük e-ticaret platformunda da yorumları sıkıntılı, birisinde Kore yazması gerekirken China yazıyormuş birisinde yok kırmızı yapışkan varmış ürün sıkıntısız çalışıyor demişler ama insan güvenemiyor e RAM'lerin aynı marka olması önemli de diyen var kafa çorba oldu anlayacağınız.

Hocam benim laptopun modeli tam olarak Nitro 16 AN16-41-R1PR. Ama RAM'lerimizin markası ve part numaraları aynı yanlış okumuyorsam. Ben Crucial RAM'i sipariş verdim. İsterseniz bekleyin deneyince bilgilendireyim sizi. SK Hyinx marka RAM'de vardı ama arada 1K fiyat farkı olduğundan Crucial terchi ettim. Forumdaki eski konulara baktığımda da Acer Nitro 16 için sık sık önerildiğini gördüm.

1730284435001.png

Hocam benim laptopun modeli tam olarak Nitro 16 AN16-41-R1PR. Ama RAM'lerimizin markası ve part numaraları aynı yanlış okumuyorsam. Ben Crucial RAM'i sipariş verdim. İsterseniz bekleyin deneyince bilgilendireyim sizi. SK Hyinx marka RAM'de vardı ama arada 1K fiyat farkı olduğundan Crucial terchi ettim. Forumdaki eski konulara baktığımda da Acer Nitro 16 için sık sık önerildiğini gördüm.

Eki Görüntüle 2340569

Evet hocam haklısınız arada ki fiyat farkı da cabası, sizden haber bekliyorum o zaman, çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı