Acer Nitro 16 AN16-41 Ryzen 9 CPU sıcaklığı normal mi?

Satıcı ile iletişime geçin ürünün ayıplı olduğunu çok ısındığını söyleyin ve değişim talep ettiğinizi söyleyin tamam gönder gelsin derler ise gönderin ama sorumluluk almıyoruz derler ise tüketici hakem heyetine baş vurun çünkü Acer'in garantisi problemli.

Buda Control oyunu değerleri. Controlde sıkıntı yok.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız3.jpg
    Adsız3.jpg
    268,8 KB · Görüntüleme: 21
Bu da Control oyunu değerleri. Control'de sıkıntı yok.

Valorant'dan da kaynaklanabilir Battlefield'da deneyebilirsiniz hem ekran kartına hem de işlemciye biner bakalım o zaman nasıl olur?
 
Yine de normal değil hocam CS:GO'da bile sıcaklıkları 95i bulmuş.

İlginç hiçbir incelemede böyle bir sonuç çıkmadı bir sorun var ama ne hocam yerden yükselttiniz değil mi?
 
Fanların havalandırma kısmının açık olması lazım ızgara tarafını yani alt tabanına eğim verin hava akışı sağlansın.
Denedim sonuç değişmedi. Diğer oyunlarda denicem. CS2 ve valorant işlemciyi kullandığın ı duymuştum ama bu kadar yüksek değerler nasıl olacak bilmiyorum. Cpu-z testinde 100 derece çıktı.

Bu nitro sense nin mantığını anlamadım . Dengeli mod fanlar otomatikte 92 derece oluyor. Dengeli mod fanlar ekran kartı otomatik cpu maksimumda olursa 80 derece civarında oluyor.
Sessiz modu seçersem ise 70-75 derece civarında oluyor. Bu görselini attığım sessiz modda oynarken. Sizce cihazda bir sıkıntı varmı. Sessiz moda alınca performansı etkiliyormu.

@HYRAXA @Senyör Kesada @Kalden

Nitro sense sessiz modda iken cs2 değerleri.

@Kalden @HYRAXA @Senyör Kesada
 

Dosya Ekleri

  • Adsız 4.jpg
    Adsız 4.jpg
    204,9 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Denedim sonuç değişmedi. Diğer oyunlarda deneyeceğim. CS2 ve Valorant işlemciyi kullandığın ı duymuştum ama bu kadar yüksek değerler nasıl olacak bilmiyorum. CPU-Z testinde 100 derece çıktı.

Bu NitroSense'nin mantığını anlamadım. Dengeli mod fanlar otomatikte 92 derece oluyor. Dengeli mod fanlar ekran kartı otomatik CPU maksimumda olursa 80 derece civarında oluyor.
Sessiz modu seçersem ise 70-75 derece civarında oluyor. Bu görselini attığım sessiz modda oynarken. Sizce cihazda bir sıkıntı var mı? Sessiz moda alınca performansı etkiliyor mu?

@HYRAXA @Senyör Kesada @Kalden

NitroSense sessiz modda iken CS2 değerleri.

@Kalden @HYRAXA @Senyör Kesada

Bilgisayar modlara göre kendine limit koyar değişim talep etmenizi öneririm.
 

Geri
Yukarı