Acer Nitro 16 AN16-41 Ryzen 9 CPU sıcaklığı normal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Testi var burada. 75 derece mesela Valorant'ta.
Ben teste basindan sonuna kadar tahammul edebilecek durumda degilim ama hangi guc modu kullanilmis, fan devri kac, Cooling pad var mi, Ambiyans sicakligi gibi bilgiler veriliyor mu? Bir de bu tarafsiz test mi yoksa sponsorlu falan mi?
 
Ben de Nitro 16 almayı düşünüyordum fakat bu sorunu görmek canımı sıktı. Konuyu takipteyim.
 
Ben teste basindan sonuna kadar tahammul edebilecek durumda degilim ama hangi guc modu kullanilmis, fan devri kac, Cooling pad var mi, Ambiyans sicakligi gibi bilgiler veriliyor mu? Bir de bu tarafsiz test mi yoksa sponsorlu falan mi?
Technopat tarafının kendi videosu başka kasa yollayacak halleri yok ya hocam.
 
Sıvı metal termal macun"
Ikisi ayni sey degil bu arada.

Bu arada arkadas kendisine limon denk geldigini dusunuyorsa hic burada vakit kaybetmesin iade etsin cihazini, belki su teknopata ozel modellerden gelir bir sonraki.

37 yillik bilgisayar kullanicisi oldugum donemde ogrendigim nadide seylerden bir tanesi hicbir zaman Technopat'in yaptigi gibi sponsorluk alip review gibi gorunen ama aslinda sadece cihazin reklamini yapildigi reklam videolarina guvenmemektir. Bir laptop oda sicakligi 15 dereceyse farkli 25 dereceyse farkli sicaklik degerleri verir. Oradaki arkada uzun kollu giydigine gore ortam cok da sicak degil ben butun kis kisa kolluyla oturuyorum evimde. Ayrica sonuclardan %100 belli olduguna gore butun testler turbo fan modunda ucak kaldirarak yapilmis. Test yapilirken laptopun altinda bir cooling pad var mi yok mu bunun bilgisi verilmemis. Tavsiyem eger gercekten bir cihazla ilgili samimi ve dogru veri almak istiyorsaniz tarafsiz reviewlarin gizmosliptech, tech tyrial gibi videolarini izlemeniz.
 
Son düzenleme:
Ikisi ayni şey degil bu arada.

Bu arada arkadas kendisine limon denk geldigini dusunuyorsa hiç burada vakit kaybetmesin iade etsin cihazini, belki su teknopata ozel modellerden gelir bir sonraki.

37 yillik bilgisayar kullanicisi oldugum donemde ogrendigim nadide seylerden bir tanesi hiçbir zaman Technopat'in yaptigi gibi sponsorluk alip review gibi gorunen ama aslinda sadece cihazin reklamini yapildigi reklam videolarina guvenmemektir. Bir laptop oda sicakligi 15 dereceyse farkli 25 dereceyse farkli sicaklik degerleri verir. Oradaki arkada uzun kollu giydigine gore ortam cok da sıcak degil ben butun kis kisa kolluyla oturuyorum evimde. Ayrica sonuclardan %100 belli olduguna gore butun testler Turbo fan modunda ucak kaldirarak yapilmis. Test yapilirken laptopun altinda bir cooling pad var mi yok mu bunun bilgisi verilmemis. Tavsiyem eger gercekten bir cihazla ilgili samimi ve dogru veri almak istiyorsaniz tarafsiz reviewlarin gizmosliptech, tech tyrial gibi videolarini izlemeniz.

Kullanıcı incelemeleri her daim en iyisidir kanal incelemerine asla güvenmem Technopat'ın en son yaptığı Victus 16 incelemesinden sonra anladım ki bir sponsorluk işi dönüyor o da dönmese nereden para kazanacaklar o da var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı