Acer Nitro 16 AN16-416 ile PCVR yapılır mı?

PCVR derken tam olarak hangi modelden bahsediyorsunuz? Pek uzmanı değilim fakat bazı modeller için USB-C girişi gerekiyor. Bende HP Reverb G2 mevcut. USB-C girişi olmadığı için kullanamamıştım. Ta ki USB-C girişi olan bir cihaza takana kadar.

Kısacası dizüstü bilgisayarınız alacağınız cihazdaki bağlantı girişlerine sahip olmak zorunda.

Paylaştığınız modele baktığım zaman bir adet USB Type-C 3.2 bağlantısı olduğunu söylüyor. Alacağınız VR modelinin bağlantı türünü öğrenip ona göre satın alın.

Son düzenleme:
PCVR derken tam olarak hangi modelden bahsediyorsunuz? Pek uzmanı değilim fakat bazı modeller için USB-C girişi gerekiyor. Bende HP Reverb G2 mevcut. USB-C girişi olmadığı için kullanamamıştım. Ta ki USB-C girişi olan bir cihaza takana kadar.

Kısacası dizüstü bilgisayarınız alacağınız cihazdaki bağlantı girişlerine sahip olmak zorunda.

Paylaştığınız modele baktığım zaman iki adet USB Type-C bağlantısı olduğunu söylüyor. Alacağınız VR modelinin bağlantı türünü öğrenip ona göre satın alın.
Girişi var ise oynatır mı

Bağlantıları yaptıktan sonra VR cihazı çalışır. Tabii alacağınız VR cihazının sistem gereksinimleri de önemli. Dizüstü bilgisayarınıza bakacak olursak gayet yeterli görünüyor.

Bendeki VR cihazı şu an Alienware R3 15'e bağlı. Donanımı sizin cihazınıza göre bayağı eski.

@dinçer mert özer

Önemli not:

Bazı VR cihazları için DisplayPort girişi gerekiyor. Bu kısmı tamamen unutmuşum. Alacağınız modelin gereksinimlerine dikkat ediniz.

Bende HP Reverb G2 mevcut. USB-C girişi olmadığı için kullanamamıştım. Ta ki USB-C girişi olan bir cihaza takana kadar.

@dinçer mert özer

Bu kısmı düzenliyorum. USB-C değil, DisplayPort girişi olmadığı için bağlayamamıştım. Cihazınızda USB-C mevcut fakat DisplayPort girişi olup olmadığını bilmiyorum. Almadan önce kontrol ediniz.

Ayrıca iki adet değil sadece 1 adet USB 3.2 Nesil 2 Type-C bağlantısı mevcut. Yanlış bakmışım.

İki adet olan USB 3.2 Type-A girişi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı