Elektronik Acer Nitro 16 AN16-42-R8NQ NH.QSKEY.003 44.619 TL!

Linkini atar mısın kral? merak ettim de. Acerin kendi sitesinde bile ürün yok sen nereden buldun merak ettim.

Aynı modelin 7840HS olanı var. 2 yıl doldu. Alın aldırın pişman olmazsınız.

Ben de bunu alacağım hocam. Evde 4070'li masaüstüm var ama laptopa arada ihtiyacım olduğu için laptop almak istiyorum. Almışken az bir şey de oyun oynatsın istiyorum. Az bir şey oyun oynatan en ucuz laptop 30k olduğu için de hazır para vermişken iyisini almak daha mantıklı geldi açıkçası.

Ben de bunu alacağım hocam. Evde 4070'li masaüstüm var ama laptopa arada ihtiyacım olduğu için laptop almak istiyorum. Almışken az bir şey de oyun oynatsın istiyorum. Az bir şey oyun oynatan en ucuz laptop 30k olduğu için de hazır para vermişken iyisini almak daha mantıklı geldi açıkçası.
Evde kasa varken bu leptop mantıksız olur. Daha hafif bişiler almanı öneririm bende var taşıması bazen zor geliyor. Soğutucu üstünde sabit kasa gibi duruyor evde leptop.

laptop alacaksan eğer bu çok iyi bir seçim olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı