Acer Nitro 16 DTS ultra DTS ses sistemi Japonca

Valhir

Hectopat
Merhaba benim Acer Nitro AN16-41 model bir notebookum var. Alalı 2-3 ay oldu. İçinde DTS ses sistemi, hiç DTS programına girmemiştim. Bugün girdiğimde Japonca olduğunu gördüm. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Ekran görüntüsü 2024-02-09 150902.png

Sağ üstteki ayarlara girip çıkan seçenekleri atar mısınız? Uygulamayı bilmiyorum ama kurcalayarak dil ayarlarını bulabileceğinize ya da bulabileceğimize inanıyorum. Japonca bilgim var biraz.

Buyurun en üstteki seçenekte DTS sitesine yöneltiyor ikinci seçenekte bir soru soruyor neyi seçersem seçeyim bir şey değişmiyor üçüncü seçenekte ise hiçbir şey olmuyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    895,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    622,7 KB · Görüntüleme: 48
Buyurun en üstteki seçenekte DTS sitesine yöneltiyor diğerlerinde ikinci seçenekte bir soru soruyor neyi seçersem seçeyim bir şey değişmiyor üçüncü seçenekte ise hiçbir şey olmuyor.

Şu çıkan uyarı yazısı resetlemekten bahsediyor. Dil ile ilgili bir ayar göremedim.

Ses, grafik ayarları vs. diyor fakat dil burada görünmüyor. Bir araştırayım.

Şu çıkan uyarı yazısı resetlemekten bahsediyor. Dil ile ilgili bir ayar göremedim.

Ses, grafik ayarları vs. diyor fakat dil burada görünmüyor. Bir araştırayım.

Acer DTS dahil herkese mail attım sürücü güncellemesi yayınlasınlar çünkü video izlerken vesaire ses çıkmıyor ayarlama da yapamıyorum çünkü her şey Japonca.

Acer DTS dahil herkese mail attım sürücü güncellemesi yayınlasınlar çünkü video izlerken vesaire ses çıkmıyor ayarlama da yapamıyorum çünkü her şey Japonca.

Kaldırıp tekrar kurar mısınız?

Kaldırıp tekrar kurar mısınız?

İkisini ayrı program olarak sayıyor DTS unbound sildim mesela Ultra hala duruyordu Microsoft Store'a girdiğimde DTS unbound hala yüklü gözüküyordu ve silemiyordum ultrayı da silince bu sefer yükleme seçeneği geldi çok garip ikisini ayrı program olarak sayıyor ama birini silince diğeri tamamen silinmiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-09 172939.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-09 172939.png
    117,6 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı