Sağ üstteki ayarlara girip çıkan seçenekleri atar mısınız? Uygulamayı bilmiyorum ama kurcalayarak dil ayarlarını bulabileceğinize ya da bulabileceğimize inanıyorum. Japonca bilgim var biraz.
Buyurun en üstteki seçenekte DTS sitesine yöneltiyor diğerlerinde ikinci seçenekte bir soru soruyor neyi seçersem seçeyim bir şey değişmiyor üçüncü seçenekte ise hiçbir şey olmuyor.
Şu çıkan uyarı yazısı resetlemekten bahsediyor. Dil ile ilgili bir ayar göremedim.
Ses, grafik ayarları vs. diyor fakat dil burada görünmüyor. Bir araştırayım.
Acer DTS dahil herkese mail attım sürücü güncellemesi yayınlasınlar çünkü video izlerken vesaire ses çıkmıyor ayarlama da yapamıyorum çünkü her şey Japonca.
Kaldırıp tekrar kurar mısınız?
![]()
DTS Sound Unbound
Download the DTS® Sound Unbound™ app to unlock the DTS® Headphone:X® and DTS:X® spatial audio technologies and amplify your gaming and video content. DTS® Headphone:X® and DTS:X® technologies deliver immersive 3D audio when using Microsoft spatial sound within Windows 10, rendering clear, rich...dts.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.