Acer Nitro 16 Fan hızı normal mi?

trulydesire

Hectopat
Arkadaşlar Acer Nitro 16 laptopum var şu an Days Gone oynuyorum GPU, CPU 80 derecelerde fan hızım da ortalama 3.5-4K bu derece ve fan hızı normal mi? Uzun vadede soruna yol açar mı? Laptoplardan çok anlamadığım için soruyorum. Fan sesinden yana problem yok bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Acer Nitro 16 laptopum var şu an Days Gone oynuyorum GPU, CPU 80 derecelerde fan hızım da ortalama 3.5-4K bu derece ve fan hızı normal mi? Uzun vadede soruna yol açar mı? Laptoplardan çok anlamadığım için soruyorum. Fan sesinden yana problem yok bu arada.

Gaming laptoplar Max 6kya çıkıyor diye biliyorum 3-4K arası normal gibi, uzun vadede tozlanmaya dikkat edersen sıkıntı olmaz gibi.

Anladım. Çok teşekkür ederim.

Benim önceden kullandığım HP Omen'da dengeli mod ile performans modu arasında FPS farkı yok iken performans modu daha fazla ısınıp çok daha hızlı fan döndürüyordu, tavsiyem eğer Acer'in built in uygulaması mevcut ise dengeli mod ve performans mod arasındaki FPS ve ısı farkına bak ve hangisi daha uygun gelirse onu kullan belki dengeli modda daha rahat çalışıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı