Acer Nitro 16 iade edilmeli mi?

PSayk

Hectopat
Yeni aldığım Acer Nitro 16 laptopumun ekranında şu şekilde çok belli olmayan bir ışık düşmesi var. (alt çerçeveye basınca biraz daha belli oluyor) Bu bir sorun mudur?

Dosya Ekleri

• IMG20240614185704.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG20240614185546.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG20240614185542.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 91
Dostum artık bu kronikleşti laptoplarda. Çok sorun edilecek bir şey değil bence çok göze batmıyor. Ama için rahat etmicekse iade et yenisini al kabul edilir.

Yeni aldığım Acer Nitro 16 laptopumun ekranında şu şekilde çok belli olmayan bir ışık düşmesi var. (alt çerçeveye basınca biraz daha belli oluyor) Bu bir sorun mudur?
IPS panellerin genel sorunu hocam. Siyahları rezil maalesef. Görüntüyü çok etkilemiyorsa uğraşmaya değmez. Nerdeyse her IPS ekranlı laptopta bunun gibi ışık sızması ve bulutlanma gibi sorunlar mevcut.

Şansıma bendeki Nitro16 da sızma çıkmadı. Seninki kadar sızma olsaydı yine kabul ederdim. Ips lerin hemen hepsinde var bu mevzu. İade edip yerine gelen cihazda daha fazla sızma olabilir bir de ölü piksel çıkarsa işin tuzu biberi olur. Ben olsam devam ederdim rahatsız edecek seviyede değil çünkü.

IPS panellerin genel sorunu hocam. Siyahları rezil maalesef. Görüntüyü çok etkilemiyorsa uğraşmaya değmez. Nerdeyse her IPS ekranlı laptopta bunun gibi ışık sızması ve bulutlanma gibi sorunlar mevcut.
Hocam bu zaten 2.urun ilk ürün kutusu hasarlı diye iade etmiştim yani bende çok istekli degildim iadeye şuanda kullanıyorum ve üründen çok memnunum

Işık sızması çıplak gözle görmüyorsan iade etme. Kamera bazen gözün görmediği ışık sızmalarını gösteriyor. Ama seninki sanki ışık sızmasından çok o köşeden bir darbe almış gibi duruyor. Çıplak gözle görülüyorsa iade et süresi geçmeden.

Aynı laptop bende de var ve bu model laptopların hepsinde olan bir sorun. Beni hiç rahatsız etmiyor ama sizi bilmem.

Hocam bu zaten 2.urun ilk ürün kutusu hasarlı diye iade etmiştim yani bende çok istekli degildim iadeye şuanda kullanıyorum ve üründen çok memnunum
İlk gelen cihazda belki hiç sızma yoktu Malum kutu ürünü korumak için var cihaza hasar verecek kadar zarar görmemisse iade bence gereksizdi. Neyse istekli olmaman yerinde karar daha beteriyle karşılaşma riskin var ki bence o kadar ışık sızması sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…