PSayk
Hectopat
Yeni aldığım Acer Nitro 16 laptopumun ekranında şu şekilde çok belli olmayan bir ışık düşmesi var. (alt çerçeveye basınca biraz daha belli oluyor) Bu bir sorun mudur?
IPS panellerin genel sorunu hocam. Siyahları rezil maalesef. Görüntüyü çok etkilemiyorsa uğraşmaya değmez. Nerdeyse her IPS ekranlı laptopta bunun gibi ışık sızması ve bulutlanma gibi sorunlar mevcut.Yeni aldığım Acer Nitro 16 laptopumun ekranında şu şekilde çok belli olmayan bir ışık düşmesi var. (alt çerçeveye basınca biraz daha belli oluyor) Bu bir sorun mudur?
Şansıma bendeki Nitro16 da sızma çıkmadı. Seninki kadar sızma olsaydı yine kabul ederdim. Ips lerin hemen hepsinde var bu mevzu. İade edip yerine gelen cihazda daha fazla sızma olabilir bir de ölü piksel çıkarsa işin tuzu biberi olur. Ben olsam devam ederdim rahatsız edecek seviyede değil çünkü.
Hocam bu zaten 2.urun ilk ürün kutusu hasarlı diye iade etmiştim yani bende çok istekli degildim iadeye şuanda kullanıyorum ve üründen çok memnunumIPS panellerin genel sorunu hocam. Siyahları rezil maalesef. Görüntüyü çok etkilemiyorsa uğraşmaya değmez. Nerdeyse her IPS ekranlı laptopta bunun gibi ışık sızması ve bulutlanma gibi sorunlar mevcut.
Aynı laptop bende de var ve bu model laptopların hepsinde olan bir sorun. Beni hiç rahatsız etmiyor ama sizi bilmem.Yeni aldığım Acer Nitro 16 laptopumun ekranında şu şekilde çok belli olmayan bir ışık düşmesi var. (alt çerçeveye basınca biraz daha belli oluyor) Bu bir sorun mudur?
İlk gelen cihazda belki hiç sızma yoktuHocam bu zaten 2.urun ilk ürün kutusu hasarlı diye iade etmiştim yani bende çok istekli degildim iadeye şuanda kullanıyorum ve üründen çok memnunum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.