Acer Nitro 16 laptopa Type-C ile şarj için adaptör önerisi

Daha fazla  
Bu laptopun adaptörü çok ağır olduğundan kütüphanede kullanmalık şarj adaptörü arıyordum ve uygun fiyatlı bunu gördüm. Type-C ile şarj etmek için bu adaptör laptopa uygun mudur?

Laptopun Type-C şarj olduğuna emin misiniz?

Laptopun Type-C şarj olduğuna emin misiniz?
ediliyo bende de var aynısı

Bu laptopun adaptörü çok ağır olduğundan kütüphanede kullanmalık şarj adaptörü arıyordum ve uygun fiyatlı bunu gördüm. Type-C ile şarj etmek için bu adaptör laptopa uygun mudur?
https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ba...f6-9ff8-a792d2ef97e2&pd_rd_i=B091TV6LWN&psc=1

bunu alabilirsin ama link kaydedince gözükmüyo adı bu ugreen 100w adaptör ve kablo
yazarsan rahatlıkla bulursun

Son düzenleme:
Knk bende aynı laptobun 4070lisi var ben xiaomi 67 watt adaptoru ile şarj edebiliyorum ama nitrosenseden perfonmans moduna falan alamıyorsun bununla

knk bence şarj aletine pek gerek yok güç tasarufunde 7-8 saat gidiyordu sanırım
güç tasarrufu artı 60 hz artı orta seviye parlaklık ile ytden video izleyince tahmini o civarda bitecek diyor windows

güç tasarrufu artı 60 hz artı orta seviye parlaklık ile ytden video izleyince tahmini o civarda bitecek diyor windows
bir de 7 8 saati yüzde 80ken söylüyor. batarya ömrü artsın diye 80e limitleme olayını açtım

Aldınız mı memnun musunuz hangi modeli aldınız bende almayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı