Acer Nitro 16 RDR2 oynarken kapandı ve tekrar açılmıyor

Khanis41

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Acer Nitro 16 laptop var akşam öyle bir oyun oynamak istedim, RDR 2'yi açtım sonra NitroSense'yi açıp oyun moduna alıp Turbo'yu açtım. Kendiliğinden bir anda laptop kapandı. Bir daha da açılmıyor, açma tuşuna belki 1 dakikadan fazla bastırdım açılmıyor. Bunlar olurken laptop şarjdaydı, şarjdan çıkarıp denedim yine olmuyor sorun nedir? Ses de gelmiyor hiçbir ışık yok anakart yanmış olabilir mi? Cihaz daha 5 aylık yeni cihaz.

Servise verin hocam

Kankam biraz anlıyorsan arka kapağı dikkatlice açıp (diş takılı değilken) batarya soketini söküp takmanı öneririm. Arkadaşımın bilgisayarına öyle yapmıştım geri sorunsuz açılmıştı. Acer Nitro değildi ama denemeni öneririm.

Hatta ürünün 5 aylık olduğunu söylemişsiniz ilk 6 ayda degişim yapmaları lazım eğer 6 ayı geçerse 2 yıl garantiyle tamir yapılır. Sonuçta kullanıcı hatası değildir diye düşünüyorum?

Elimde Acer Nitro 16 laptop var akşam öyle bir oyun oynamak istedim, RDR 2'yi açtım sonra NitroSense'yi açıp oyun moduna alıp Turbo'yu açtım. Kendiliğinden bir anda laptop kapandı. Bir daha da açılmıyor, açma tuşuna belki 1 dakikadan fazla bastırdım açılmıyor. Bunlar olurken laptop şarjdaydı, şarjdan çıkarıp denedim yine olmuyor sorun nedir? Ses de gelmiyor hiçbir ışık yok anakart yanmış olabilir mi? Cihaz daha 5 aylık yeni cihaz.

Biraz bekleyin şarja takın çıkarın şarj alıyorsa anakart sağlamdır olmadı açılmazsa servise verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı