Acer Nitro 16 RTX4070 alınır mı?

Sizce alınır mı?

Çok araştırdım, ne alacağıma karar veremedim. Bu konularda pek iyi değilim. Sizden tavsiye istiyorum. Bütçem 45 bin TL.

Alınır. Güzel model.

1717021837732.png

İkisinede bi bak.

Hp victus öneren var önermeyen var 60 watt ile sınırlıyor verim azalıyor diyen var çok kararsız kaldım

Eki Görüntüle 2208329
İkisinede bi bak.
Intel olduğu için alma diyenler oldu araştırmadım ama güzel cihazmış

Alınır ama yüzde5 sepette indirim denk geliyor onu bekle öyle al bence.

Aynen dört gözle indirimi bekliyorum babalar günü diye indirim olur mu diye her yere bakıyorum ayrıca;)

Son düzenleme:
2 hafta önce HB'den aldım. Memnun muyum diye soracak olursan sunu söyleyeyim; makine cok saglam bayağı iyi yapmislar fakat ekranda isik sizmasi var IPS glow deniyor herhalde, bilmiyorum ama var yani. Siyah renklerde siritiyor köşelerden. Onun haricinde MUX switch yerine NVIDIA Advanced Optimus tercih edilmis bu da iki ekran karti arasinda saliselik gecisi sagliyor ben laptopun buradaki performansina bayildigimi soyleyemem. Agir oyunlarda NitroSense uzerinden sadece NVIDIA karti sec daha performansli bir deneyim sağlar. Ama sen her seyi kontrol etsin masaustunde de sessiz calissin kafam rahat olsun dersen Advanced Optimus'u acik kullan. Bu arada 16 GB'lik model tek modul, bende o var yani ileride hem SSD hem de 1x16 GB RAM daha istiyor bu cihaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı